Oznake

Konjska utrka

Alternativna imena: Konjska utrka

Pokretanje poslovanja.

    Grow
  • from
  • Colt vlastiti konj
  • Vodite brigu o njenom zdravlju i povećajte karakteristiku
  • Naymite iskusni zhokeya
  • Prinimayte dio u skachkah
  • Razezzhayte oko svijeta
  • Delayte uspješan stavki
Postavi svoju karijeru u konjički sport. Napravite oštar, brz početak neće morati ići sve na putu pridošlica postati profesionalni vlasnici konja.

nadilazi prvu poteškoću za neiskusnog pastuha, kojeg moramo njegovati medalistu. Potrebno je organizirati najbolje stanje koje si možete priuštiti za skromni kapital koji imate tamo. Pobrinite se za njegovo zdravlje, redovite i hranjive obroke, opremu i trening. Promijeni pravovremensko potkove, kupi sedlo i drugo streljivo.

Govoreći na utrkama, zaradite prvi kapital. Zaradite novac i pažljivo ga potrošite, kako biste postupno proširili poslovanje. Dobiti profit i možete utrku na prodaju. Iskusni uzgajivači nikada se neće udaljiti od konja, koji su donijeli veliko bogatstvo, sve dok ih ne dobiju sve. Uzmi usvojiti svoje iskustvo, i prijeći svoje elitne konje radi potomstva. Ždrebci dobivaju od oba roditelja najbolju kvalitetu i bit će na vrhuncu.

Vodjenje najboljih trkača odavno je angažirano na Istoku, a arapski konji su poznati širom svijeta. Bilo bi lijepo imati nekoliko štandova u takvim slučajevima, kako bi poboljšali krv vaših kućnih ljubimaca.

Teamwork. Vrijeme je da sudjelujete u velikom natjecanju natjecanja, i putujete po čitavom iPlayeru s velikim skokovima golemog svijeta, posjetite rodno mjesto najboljih natjecatelja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more