Oznake

IcedLand

Alternativna imena: Icedland

Icedland online - besplatno brayzernaya fantastična igra koja kombinira klasične i ekonomsku strategiju. Ova uloga-igranje igra u tekstualnom obliku. Tekst format znači da nema aktivnih grafičke module. Icedland online igra je ledeni svijet nakon apokalipse. Registracija Icedland vas vodi u 2091. Teška vremena u kojima su ljudi koji su došli iz kriogenom sna, pokušava preživjeti. Stvaranje gradskih stanovnika oštre zemljišta nezamislivi napori zaraditi svoje resurse koji su potrebni sredstva za život. Icedland možete igrati sa gotovo bilo kojem računalu. Ono što je najvažnije prisutnost takvih zahtjevima sustava:

1) Operativni sustav Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP;

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Memorija 128 MB,

4) kompatibilan s DirectX videoadaptor;

5) Internet priključak.

Preuzimanje datoteka ne morate igrati. Priključiti igri Icedland odvija sljedećim redom:

- Predstavljen korisničko ime - naziv igre

- Osmišljenog lozinkom

- E-mail

- Prepisivati ​​kod

Zatim, prije nego što se prozor u kojem Icedland online registracija traži osobne podatke:

- Datum rođenja

- Mjesto stanovanja

- Kat

- ICQ

- Telefonski broj

Nakon ovog postupka, možete dobiti GPS-navigator i nož. Vrijeme je da se probudimo iz kriogenom sna, koja je trajala pola stoljeća, i neodoljiv osjećaj nelagode iz privremenog dezorijentiranosti, pokušati prilagoditi na život u budućem svijetu. Prvo morate brinuti o izvoru zarađivati ​​novac. Icedland online igre ima svoju valutu - ilex. Rasporedi na zaraditi jedan od poduzeća ili u studiju, nakon saznanja o dostupnosti radnih mjesta. Da bi se izbjegla neugodna iznenađenja, svakako bi trebao osigurati da ste odabrali profitabilnost poduzeća.

Igrajte igru ​​online Icedland potrebno pumpanje karakter. Vodite brigu o poboljšanju tih obilježja:

- Zdravlje

- Force

- Intelligence

- Točnost

- Agility

- Art

- Stabilnost

Učenje

- Vještina

Zdravlje, snagu, inteligenciju, preciznost, okretnost - parametri s kojima povećavaju svoju igru ​​dobiva bolje. Viši stupanj razvoja tih borbenih vještina, lakše Icedland igrati bez straha, što nije dovoljno jak za opstanak u okrutnom svijetu. Stručnost, stabilnost i učenje vještina vezanih uz ekonomske i obrazovne parametara odgovornih za borbu.

Online igre Icedland ima dobro razvijen sustav PvP. U tijeku sukobi između stanovnika ove zemlje često dovode do borbenih okršaja. Osim toga, s vremena na vrijeme morati da se brane od napada mutanata i afinih. Mutanti - slično životinjama se cijepi s ljudskim genima. Oni su se u razvoju cjepiva DPA. Ong su otpadnici od društva i pojavljuju se iznenada kao što se može pojaviti niotkuda. U stvari, to je punopravni stanovnici Icedland, koji svira asketizam. Kako se jednom na putu osami postojanje, povratak u civilizaciju, oni više neće imati priliku.

Vi ćete biti u mogućnosti da sudjeluju u ovakvim borbama: gužva, pucao, brzinu, bez razmišljanja. Također na raspolaganju su samostalnih i skupnih bitke, do korporativnih ratova.

Asortiman predmeta potrebnih igrati Icedland dovoljno raznolika. Sve stvari koje su podijeljene po kategorijama:

1) Cold Steel

2) Vatreno oružje

3) Pribor za oružje

4) Oklop

5) Cipele

6) Prijevoz

7) setove i stimulansi

8) granate

9) Pokloni

10) Elektronika

11) Umjetnost i upisao

12) Dijelovi i bezvrijedne

Sve stvari imaju svoju posebnu namjenu. Edged oružje koriste samo u gužvi, ali prilično jeftini. Vrste vatrenog oružja imaju svoje prednosti i mane. Pribor za oružja su laserski i optički znamenitosti, minobacača. Oklop je potreban da bi se zaštitili. Možete ga stvoriti sami. Cipele se koristi u borbi. Prijevoz u igri ima i zraka i tla. Kompleti prve pomoći će vam vratiti zdravlje nakon borbe, a stimulansi koriste izravno u pripremi bitke štete. Umjetnost i prikuplja se registrirao izradu naloga u njihovim imenicima. Smeće u ruci prilikom izrade stavki. A stavke zauzvrat ćete morati promijeniti postavke nekih predmeta. Uz pomoć darova možete prisustvovati na one koji ti se sviđa.

U borbi, potrebna za obavljanje posla potraga. A kako bi putovanje, koristeći igra kartu, grad i su de Freeland. Uzmite si vremena za istraživanje ledenim prostranstvima zemlje. Vjerujte mi, to će onda biti u mogućnosti da se osjećaju u ovom svijetu ugodno i sigurni!

Igrajte igru ​​online će Icedland razine. Sa svakim novim razini Icedland otvara velike mogućnosti za sve igrače. Mnogi razine u igri (oko sto), pa prije nego što gotovo neograničene mogućnosti za razvoj. Pratite borbene i gospodarsku razinu. Proširite postupno otkriti duboko bit izvorne ideje u igri. Pregled vjeruju u svoj uspjeh i sigurno da će biti u mogućnosti za postizanje visoke razine!

Uronite u jedinstvenu atmosferu u igri i postati kreator nove prekrasan budućnosti! Budite strpljivi i sigurno ste sretni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more