Oznake

Igra carstava

Alternativna imena: Igra carstava

Game Igra Carstava: borba za moć.

Srednji vijek, sa svim svojim atributima predstavlja igru ​​carstava. Ljubitelji turn-based strategije će uroniti u atmosferu vitezova, vojnih kampanja i iskorištavati za slavu kralja.

Od najranijih godina tri sile suočavaju se kao neprijatelji, izoštravaju svoje mačeve i sanjaju o rušenju lokalnih kraljeva da povedu zemlju pod njegovom zastavom, da im se pridruže kao neutralni teritorij. Zavladale su svađe:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno sami kraljevi nisu htjeli riskirati u borbi i zaposliti gospodare, koji će zastupati njihove interese. Izaberite sebi lijepu zabavu koja se oslanja na grad, regrutirajte vojsku i oživite želju vašeg gospodara.

Game Empires vas poziva da odigrate najromantičniju eru kada nije bilo manjka avantura i šetnji, hrabrosti na bojnom polju i turnira. Naučite nijanse igre kako biste iskoristili sve značajke igračaka i mnogo sati uživanja koje ste pružili.

za najam, izgradnju i razvoj.

Cilj je jasan - potrebno je istražiti zemlju i prikačiti ih na svoje. No, to je pravo i boriti svoje konkurente i osvojiti onaj koji će biti dovoljno pametan, energičan, hrabar i okretan. To se može postići stalnom praksom u kampanjama, gdje će se sigurno dogoditi sukobi sa neprijateljskim snagama.

Možete igrati igru ​​Empires, zapošljavajući do pet vitezova, a svaki dobiva vlastiti odred. Popunjavanje zadataka savršen je način za poboljšanje karakteristika zapovjednika i vojske. Ne zaboravite poboljšati strukturu grada: pilanu, rudnicima, kamenolomima i dr. Oni pružaju potreban materijal za proizvodnju vojničke opreme. Bogatstvo grada izravno je povezano s uspjehom vitezova, tako da je u vašem interesu da akumulirate novac i resurse.

Srednji vijek

. godine imao je veliku vjeru u božansku moć, a vi biste trebali govoriti o njima kao o blagajni dopunjenoj hranom ili zlatom. Ali samo brojanje nije vrijedno toga.

Sve radi postizanja cilja.

bouts ne mogu reći da je vrlo spektakularan. Protivnici se spajaju na otvorenim površinama. Svaka jedinica je za jednog od vitezova. Naizmjence su neprijatelji razmjenjivali napade, a vojska je ubijala. Kada se potpuno razlomi na svoje mjesto dolazi novi vitez sa svojim snagama. Ova razina treba podržati i pokušati poboljšati, nastaviti pobjeđivati ​​po svim točkama.

Studijske mogućnosti igranja, uredite jedinice u ispravnom redoslijedu kako biste održali dohodak grada na visokoj razini, poboljšali svoje vojnike, bolje artefakte, kupili opremu i oduševit će vas borbenim uspjehom.

pouzdani saveznik u igri Empires iPlayer podršku u trenutku opasnosti, a viši vaš status, to je vjerojatnije da ćete pomoći stavljajući noge sve svoje talente, uključujući i upravljanje ledom, požara štrajkova, nesalomljiv magije.

igrača igra preko ogromnog područja označenog na karti. Istražite njegove kutke i trake od neprijatelja, postavljene na zemlji slobodne zastave, objavljujući dio Ujedinjenog Kraljevstva. Imat ćete zanimljiv posao, a put neće izgledati dosadno. Oštro, ali tako divan svijet čeka svog vladara, spremnog da pokaže moć, mudrost, brigu, viziju i talent zapovjednika.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more