Oznake

Illuminares

Alternativna imena: Illyuminares

Igra Illuminares za začarani East

obožavatelja Animea teško da treba ispričati o divnom, šarenom svijetu u kojem žive njegovi stanovnici. Ali ako ste početnik, a tek nedavno prožeti njegovom milošću, igra Illuminares od razvojnog inženjera Tengco, zajedno s izdavačem GGMedia, osvojit će vas svojim čudesima, očarati krajolik i očarati velikom pričom.

Na prvi pogled, u tako slikovitom uglu ne može se dogoditi ništa strašno. Ali kada počnete igrati Illuminares, shvatit ćete kako lažne i varljive ljepote mogu biti. Među veličanstveno procvjetavajućim sakurom, svečanim pagadama, bujnim voćnjacima breskve, ponekad se događaju strašni događaji, a herojski junaci se naoružavaju kako bi iskorijenili zle duhove, demone i čudovišta koja su uzgajali na prekrasnim zemljama.

Illuminares registracija je prirodan proces za igračke bazirane na pregledniku, ali ako ste registrirani na društvenim mrežama, možete ih koristiti za ulazak u igru.

Izgleda da su pridošlice u bajci, ali diviti se ljepoti koja je otkrivena, ne zaboravite pogledati okolo - situacija se može brzo promijeniti. Tiha buka ili zlokobna zavijanja prekidaju tišinu, a ponekad neprijatelji napadaju neočekivano s potpunom tišinom. Posjetite skladišta Zmaja i čuvene zemlje časti, istražite zlokobne tamnice i tamnice, u kojima se protivnici vole skrivati.

Upravljanje karizmatskim likovima, stjecanje potrebnog iskustva za daljnje avanture. Nema nedostatka adrenalina - mnogi zadaci povezani su s opasnostima, a prijatelji i virtualni asistenti pomoći će vam da ga pronađete.

Mi se susrećemo s herojima

Izbor heroja u igri Illuminares prilično je lakonski:

 • Deva
 • Bestiya
 • Mag
 • Voin
Svaka od njih ima svoj popis vještina, ali budući da je asortiman heroja skroman, a daljnje crpljenje potrebno, voditi se osobnim sklonostima - s kojima bih želio provesti ostatak života u svijetu bajki.

Među vještinama junaka - sposobnost da posjeduju tri vrste oružja, kombinirajući ih s magijom, i kada sudjelujete u borbi, promijenite ih pravovremeno. Međutim, bez obzira koliko vješti lik bio lik, čovjek se ne može suprotstaviti neprijateljskom valu. Oni će biti nadopunjeni njegovim talentima od strane asistenata, među kojima ima vrlo zanimljivih lica: pijani gospodar, vila vila, nenadmašni samurajski ubojica.

U bitkama, oni će biti kaljeni zajedno s vama, povećanje vještina i stjecanje korisne stvari s opremom. Cijenit ćete njihovo sudjelovanje kada dođe vrijeme da vas izliječi od rana ili da brzo napadnete čudovište.

Osobito želim obratiti pozornost na one kućne ljubimce koji će vas nositi na sebi:

 • Medvjedi
 • Byk
 • Vepr
 • Kornjača
 • Tigr
 • Zec
 • Fenix ​​
 • Drakon

Ovi nosači će vam pomoći više od jednom kada trebate brzo doći do novog mjesta ili manevrirati na mjestu slijetanja na mjestu gdje se nalazi pakao. Svaka je vrijedna pažnje i bit će korisna, ali svaki igrač sanja o tome da se popne do trenutka kada može ukrotiti Zmaja ili Feniks.

Sve na zadatku za posao!

Illuminares sustav borbe je čest - igrači s igračima (PvP) i igrači protiv čudovišta (PvE). Svoju pozitivnu misiju igra mogućnost spajanja u ceh. U prijateljskoj gomili, uputite se u najudaljenije, tamne tamnice kako biste ih očistili od čudovišta. Za takav prljavi posao, oslanjate se na nagrade, a iskustvo koje dobijete za uspješan rad otvorit će nove prilike. Osim toga, ići u igru ​​svaki dan, sudjelovati u nagradnim igrama i dobiti poklone. Nitko nikada nije oštećen novim krilima ili oklopima Bogova.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more