Oznake

Zamisli Zemlju

Alternativna imena:

Imagine Earth je simulator u kojem će vaš zadatak biti kolonizirati razne planete. Možete igrati na računalu. 3D grafika, vrlo lijepa i svijetla. Igru su izgovarali profesionalci, glazba je ugodna i neće vas umoriti tijekom vremena. Optimizacija je dobra, ne morate imati računalo visokih performansi.

Kolonizirati druge planete je teško jer se tamošnji uvjeti mogu značajno razlikovati od onih na Zemlji, ali to je ono što igru čini tako zanimljivom. Suočit ćete se s brojnim poteškoćama, no suočavanje s nepovoljnim uvjetima nije jedini problem koji treba riješiti. Natjecatelji će vas pokušati spriječiti u uspjehu izgradnjom uspješnih kolonija prije vas. Pokušajte ne dopustiti da se to dogodi, ali bit će teško.

Prije nego počnete, dovršite obuku kako biste bolje razumjeli sučelje igre. Neće trajati dugo i za samo nekoliko minuta bit ćete spremni igrati Imagine Earth.

Prođite testove i postignite uspjeh:

  • Istražite svaki od devet planeta
  • Dobiti resurse potrebne za postojanje i razvoj kolonije
  • Naučite nove tehnologije, to će vam otvoriti više mogućnosti
  • Borite se protiv prirodnih katastrofa i pokušajte ne zagađivati okoliš
  • Natječite se sa suparničkim kolonijama za prevlast

Nijedan popis ne može prenijeti sve na što ćete naići tijekom igre. Programeri su stvorili devet različitih planeta-svjetova i morat ćete stvoriti kolonije na svakom od njih. Nećete biti ograničeni na fragment karte; cijeli planeti će vam biti na raspolaganju. Budite oprezni pri donošenju odluka, sve ima utjecaja na igru. Ishitreni postupci mogu naštetiti okolišu i izazvati smrtonosne apokalipse koje će ugroziti nastavak postojanja kolonije.

Čak i ako ste pogriješili, nemojte odustati, pokušajte pronaći izlaz iz trenutne situacije i možda će kao rezultat toga kolonija postati jača nego što je bila prije.

Planirajte sve svoje akcije, izgradite nove zgrade i nadogradite ih prema potrebi. Nemojte se zanositi, inače postoji rizik od usmjeravanja previše resursa potrebnih za preživljavanje na projekte koji su beskorisni u trenutnom trenutku igre.

Postoji nekoliko načina igre, od kampanje s pričama i scenarija za jednog igrača, do preživljavanja s natjecateljskim naseljima kojima upravlja AI.

Ako je igranje preteško ili, naprotiv, lako, moguće je promijeniti razinu težine u postavkama.

Ne treba vam internet da igrate Imagine Earth. Skinite datoteke igre i instalirajte igru, nakon čega možete krenuti u koloniziranje prostora kad god poželite.

Imagine Earth besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru je moguće kupiti posjetom portalu Steam ili službenoj web stranici programera. Ako želite uštedjeti, kupnju možete obaviti tijekom sniženja. Provjerite, možda je upravo sada igra na akciji uz veliki popust.

Počnite igrati odmah kako biste posjetili nove svjetove i predvodili njihovu kolonizaciju!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more