Oznake

IMVU

Alternativna imena: IMVU

Jeste li stvarno volio razgovarati uživo i često postavljen tako da se upoznati nove ljude, ali igra je samo za vas IMVU. Do ovog projekta je u prilogu više od osamdeset milijuna ljudi iz svih krajeva zemlje i aktivno sudjelovati. Za sudjelovanje u igri postoji, bilo kakvo ograničenje na mjestu stanovanja i mjestu. Zamislite, možete doživjeti ogromnu malo mjesta za seks i razgovor formatu 3 D . Svaki od sudionika u igri, koji ne bismo željeli, mogli bi dati prednost lika koji ju je volio, a nakon toga je zbog upoznati nove zanimljive ljude. A onda je vjerojatnost da je u igri IMVU online možete zadovoljiti svoju srodnu dušu. I baš tako dosadno da ne morate patiti! Kad nije zabilježen u popodnevnim ili večernjim satima naći ćete u ovoj igri, netko s kim razgovarati i biti u mogućnosti da imaju dobar provod. U ovom programu, tu je posebna trgovina. Ovdje su samo pogled na imena, shvaća da možete proći tek nakon odobrenja. Za oštriti interes u ovom projektu će reći nešto o tome kakav je proizvod koji ima više od deset milijuna i dosljedno koristi od strane drugih sudionika u igri. TANTALIZING izglede, iako je to?

Već smo govorili su o tome što će vam trebati, kao iu drugim online registraciju igre. IMVU Igra je potrebna registracija da bi se uspješno pokrenuti. Samo uprava ovog projekta je dopušteno da se registriraju s jednom od socijalne umrežavanje sučelja kao što su Facebook, visokotonac, Google ili bilo koji drugi.

Ali ako prethodno nisu registrirani u više od jednog od tih socijalnih usluga. mreže ili ne žele vezati račun za ovu igru, trebat će vam da unesete podatke u obrascu za prijavu. Za pokretanje registracije kliknete na link pod nazivom » Odaberite [_3_ ] tvoj besplatno [_3_ url] ».

A onda se u pred vašim očima čini stranicu s pomoću kojih ćete morati uspostaviti vlastiti račun, kako bi provjerili projekt i nastaviti igrati IMVU. U početku, od vas se traži da daju prednost izgledu vašeg budućeg junaka. Vaša pozornost uvjetom različitim oblicima sustava, muško i žensko. Daju prednost izgledu, što je ljepše i kliknete na njega označavanjem okvira. Tijekom igre, ako želite, možete promijeniti sliku o karakteru s tog posjeta trgovine.

Line « Odaberite tvoj [_3_ url] Naziv » Morat ćete specificirati Vaša igra nadimak po kojem ćete prepoznati igrača.

Podvlake ispod vama morat smisliti i pišite tajni kod smisliti posebnost igri. I u sljedećem retku, to duple potvrditi pravopis. To je nužno kako bi se igrati igru ​​IMVU bezopasne i ne brinuti o tome što vaš korisnički račun može biti sjeckan. Kod koristi i brojeve i simbole.

Sljedećem retku napisati svoj e-mail, koristite. A zatim odaberite datum rođenja.

Sljedeći zapis iz točke likova koji su na sliku kako bi potvrdili da ste osoba, a ne robot, odaberite potvrdni okvir ako želite primati novosti iz igre, i kliknite na " [_3_ ] Stvaranje IMVU računa », slažući se s pravilima igre.

Staviti igru ​​klijent na svoje računalo i početi igrati besplatno IMVU.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more