Oznake

Infinite Magic Raid

Alternativna imena:

Infinite Magicraid RPG igra za mobilne platforme sa strateškim elementima. Grafika ako vaš uređaj ima dovoljno performansi - dobra. Glazba je ukusno odabrana, glasovna gluma je vrlo realistična. U igrici morate stvoriti tim nepobjedivih ratnika i razvijati njihove vještine ispunjavanjem raznih zadataka.

Prije igranja Infinite Magicraida, stvorite si ime i prođite kroz kratki vodič kako biste naučili osnove igre.

Dalje, možete napustiti Sword Harbor s timom ratnika. Vaš zadatak je pronaći priliku da porazite boga po imenu Likhem i spriječite kolaps kontinenta Lowes.

Poraziti tako snažno božanstvo nije lak zadatak, a prije nego što dođe do konačne bitke potrebno je učiniti mnogo toga.

Evo nekih od njih:

  • Istražite golemi kontinent
  • Nabavite materijale za nadogradnju opreme
  • Povećajte svoju kolekciju heroja
  • Uništi zlikovce koje sretneš
  • Odaberite koju ćete vještinu boraca vašeg tima poboljšati

Navedeni zadaci nisu sve što vas čeka u ovoj igrici.

Najteže je formirati nepobjedivi tim heroja. Ukupno, igra ima više od 200 heroja i 10 različitih frakcija, što daje velike mogućnosti za njihovu upotrebu. Pokušajte okupiti tim boraca koji će se međusobno nadopunjavati na bojnom polju. Ako ne uspijete sami, lako možete pronaći gotova rješenja na internetu, ali eksperimentirati sami mnogo je zanimljivije. Možda će upravo vaš tim postati najjači u igri.

Ishod bitke ne ovisi uvijek samo o snazi boraca, da bi postigli uspjeh trebaju im jaki oklopi i snažno oružje. Sve to možete stvoriti prikupljanjem materijala tijekom svojih putovanja. Bilo koje oružje ili dio opreme može se nadograditi, što će također zahtijevati mnogo egzotičnih predmeta.

Stječući iskustvo, vaši ratnici mogu napredovati, što omogućuje otključavanje novih vještina ili jačanje postojećih. Odabir vještina za učenje ponekad može biti iznimno težak jer ih u igri ima više od tisuću i nemoguće ih je sve naučiti.

Sustav borbe nije kompliciran, bitke se odvijaju u naizmjeničnom načinu rada. Vi odlučujete kojim redoslijedom će heroji napadati i kada koristiti posebne poteze. Programeri su se pobrinuli za situacije kada trebate poraziti mnogo ne baš jakih protivnika da biste prikupili resurse. U takvim trenucima možete uključiti automatsku borbu i samo gledati što se događa.

Sklapajte saveze s drugim igračima i zajedno se borite protiv zla ili se možete suočiti u PvP bitkama.

Pogledajte igru svaki dan i dobivajte dnevne nagrade i zadatke. Na kraju tjedna, ako niste propustili niti jedan dan, čeka vas još vrjedniji poklon.

Ponuda ažuriranja trgovine unutar igre nekoliko puta dnevno. Tamo možete kupiti oružje, oklop, materijale ili egzotične heroje za svoj tim za valutu u igri ili pravi novac.

Infinite Magicraid možete besplatno preuzeti na Android klikom na poveznicu na stranici.

Instalirajte igru i sudjelujte u spašavanju svijeta mašte!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more