Oznake

Infinity Clan

Alternativna imena:

Infinity Clan je igra fuzije predmeta za mobilne platforme s RPG elementima. Ovdje ćete vidjeti svijetle, lijepe grafike u crtanom stilu. Svijet igre ima dobar glas, a glazba može razveseliti svakog igrača!

Prije igranja Infinity Clan, stvorite lik kojim ćete upravljati. Odaberite avatar i smislite ime.

Nakon toga morat ćete proći malu obuku i moći ćete izravno pristupiti igri.

Na samom početku imat ćete minimalnu količinu resursa i malo naselje. Ali s vremenom ćete to moći promijeniti i značajno proširiti svoje posjede.

  • Izgradite vlastiti dvorac
  • Stvorite nepobjedivu vojsku
  • Zauzmite obližnje zemlje i opskrbite svoje naselje potrebnim resursima
  • Stvorite klan ili se pridružite postojećem
  • Nadogradite svoje ratnike kako biste bili jači

Ovo je mali popis obaveza za vas. Sve ove radnje omogućit će vam postizanje uspjeha u igri, a sada razgovarajmo o svemu detaljnije.

Početak bilo koje igre nije lak proces, morate učiniti puno prije nego neprijatelji dođu u vaše zemlje kako biste napredovali u razvoju na više razine što je brže moguće.

Prvo je najbolje pokušati riješiti pitanje resursa i širenja naselja. Organizirajte vađenje svega što vam treba, a zatim izgradite potrebne zgrade i obranu u svom gradu.

Zatim nadogradite svoju vojsku.

ratnika u igri je poboljšano po principu spajanja jedinica i bića. Kao rezultat toga, dobit ćete moćnije jedinice. Slično, oružje se stvara i poboljšava. Gradske zgrade se grade i niveliraju na isti način.

Castle morate ojačati i zaštititi cijelu igru. U tu svrhu morat ćete unajmiti snažne heroje i ne zaboravite pravodobno povećati njihovu razinu.

Sustav borbe nije kompliciran, od vas nisu potrebne posebne vještine. Vojska s više jačih jedinica pobjeđuje.

Tijekom igre imat ćete priliku komunicirati s igračima diljem svijeta. Pronađite klan koji vam se sviđa i pridružite mu se. Pokušajte držati korak s ostalim sudionicima u razvoju i borbenoj moći. S vremenom ćete možda moći voditi klan ili stvoriti vlastiti. Ali za ovo morate biti najbolji vođa i najjači ratnik.

Igra nudi nagrade za svakodnevne posjete, pa je bolje da je češće gledate.

Kod redovitih ažuriranja postaje dostupno više značajki, a svijet igara se neprestano širi.

Trgovina u igri svakodnevno ažurira ponudu dostupnih proizvoda. Često se održavaju promocije i sezonski popusti. Kupnja se može izvršiti i za valutu igre i za pravi novac. Uglavnom, to su razni ukrasi, ali ima i predmeta koji vam mogu malo olakšati igru. Pogotovo ako tek počinjete igrati.

Možete besplatno preuzeti

Infinity Clan na Android ako slijedite poveznicu na ovoj stranici.

Instalirajte igru sada i postanite najbolji vojskovođa u fantastičnom svijetu heroja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more