Oznake

Inkulinati

Alternativna imena:

Inkulinati vrlo je neobična strateška igra. Grafika izgleda nevjerojatno, svi su likovi nacrtani na starom pergamentu. Ovo je vrlo neobično rješenje koje igru čini jedinstvenom. Likovi su izraženi visokokvalitetno, glazba pomaže stvoriti atmosferu srednjeg vijeka.

Inculinati je skupina duelanata koja je postojala u srednjem vijeku, boreći se na stranicama rukopisa koristeći živu tintu. Morate postati jedan od ovih ratnika u duelima.

Učenje svih zamršenosti igre neće biti lako, ali programeri su se pobrinuli da igri pruže razumljiv, ali ne predug trening. Nakon što ste svladali osnove, možete početi igrati Inkulinati.

Tijekom igre trebat će vam:

  • Razumijevanje strategija na bojnom polju
  • Porazite neprijatelje koristeći živu tintu u tu svrhu
  • Otključajte nove borce za svoju vojsku
  • Borite se protiv drugih igrača u PvP bitkama

A igra kao nijedna druga, u njoj ćete pronaći mnogo zabavnih situacija i epskih bitaka.

U početku neće biti lako dok ne svladate sve trikove, ali nakon što to shvatite čekaju vas mnoge teške, ali ugodne pobjede.

Upoznat ćete poznate protivnike, među kojima su i sama smrt i Dante Alighieri. Pobjeda nad takvim izvanrednim ličnostima učinit će vas pravim majstorom Inkulinatija.

Igra je donekle slična šahu. Ne morate žuriti i napravite korak što je brže moguće. Bolje je razmotriti sve moguće opcije nego žuriti i napraviti krivi potez. Igra ima čudnu i ne uvijek očitu logiku. Upravo to u mnogim slučajevima doprinosi nastanku komedije, a nerijetko nudi i izlaz iz naizgled bezizlaznih situacija. Često se ta odluka pokaže vrlo čudnom.

Tijekom igre dobit ćete priliku stvoriti vlastitog jedinstvenog lika. To može biti bilo koja od klasa koje su vam dostupne. Svaka klasa ima svoje snage. To može biti časna sestra koja može vratiti snagu svojim ratnicima ili oslabiti neprijatelje, ili vitez s talentom da najbolje od svih zapovijeda svojim trupama. Ovo nisu sve klase, postoje i druge, ali većina ih nije dostupna u početku i zahtijevat će određenu razinu vještine prije nego što vam se otvore.

Internetska veza nije potrebna, možete igrati mnoge igre izvan mreže na mjestu gdje nema veze. Ali iz očitih razloga, bitke s drugim igračima u PvP načinu nisu moguće bez stabilne internetske veze.

Igra nije prikladna za vrlo malu djecu, ali svi ostali će očito biti oduševljeni. Sve izgleda vrlo neobično, baš kao da rukopisi na pergamentu ožive, a odgovarajući audio dizajn samo pojačava efekt. Čak i ako niste ljubitelj strategija, bolje je pokušati igrati ovu igru, najvjerojatnije će vam se svidjeti.

Inkulinati besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na web stranici programera. Igra ne košta puno, a jedinstvena je.

Počnite igrati i postanite najistaknutiji Inkulinati današnjice!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more