Oznake

Ishtvar Ratni Brothers

Alternativna imena: Ishtvar Ratni Brothers

Ishtvar Igra: Rat Brothers je prvi put uveo u svijet u 2007. I od tada je uspio steći veliku količinu obožavatelja. Tisuće igrača iz cijelog svijeta mogu procijeniti sve čari neobičnog čitanja normalan na prvi pogled, RPG -igra. Ova igra browser-based, tako da ne morate preuzeti i instalirati dodatne datoteke ili programe.

Kao i većina drugih online projekata Ishtvar: registracija Ratni Brothers će biti potrebno započeti proces igranja. Budući da je cijeli igra sučelje prilagođeno za ruske korisnike, nositi se sa svim značajkama procesa registracije nije teško.

1. Za registraciju započeli, jednostavno kliknite na odgovarajući gumb koji se nalazi na početnoj stranici igre.

2. U pojavljivanje pred vama obrazac za registraciju, s naglaskom na vrhovima sustav će trebati popuniti sva polja u cilju, navodeći korisničko ime i lozinku za Ulazak i odaberite izgled vašeg lika, onda možete početi Ishtvar: Ratni Brothers igrati.

Svatko može prijaviti u projekt uz pomoć svog računa u Facebook ili Vkontakte, što uvelike pojednostavljuje i ubrzava proces registracije. Usput, kako bi vam omogućiti da testirati igru ​​prije prijave, postoji funkcija test bitke.

Ishtvar: Ratni Brothers online - je multiplayer igra, koja je mješavina strijelac i tradicionalna RPG -igra. Uoči nudi mnoge poslove i zadatke. I njegova polazna posao ste dobili odmah nakon registracije. Toplo preporučamo da ga uzeti, jer s njim možete bolje razumjeti sve mogućnosti u igri, a moći zamisliti ono što vas čeka u budućnosti.

Kao što ste možda pogađate, igra, osim što drugo očekivati ​​borbe i bitke. Tako da možete uspješno igrati igru ​​Ishtvar: Ratni Brothers, trebali biti upoznati s temeljnim načelima borbene mehanike. Vaši "ruke" u igri koje ste stvorili likove. Tako da možete pobijediti bitke, morat ćete razmisliti o svim borbenim vojnika i razdjelne shemu. Sve akcije koje možete podržati čarobnu uroka i čarobne učinke. I u jednom trenutku bilo je magija može igrati presudnu ulogu, ali i veliki dio uspješnog ishoda igre upravo ovisi o pravom strategijom.

U Ishtvar: Ratni Brothers slobodno možete igrati sljedeće klase znakova:

1. Farmer.

2. Hunter.

3. Milicija.

U ovoj online igri naći ćete mnogo novih prijatelja sa svojim vršnjacima iz svih krajeva svijeta. Upoznajte i pridružiti se već uspostavljene klanova, ili, ako to želite, možete postaviti svoj novi klan. Tijekom igre ćete biti u mogućnosti komunicirati sa svim ostalim korisnicima putem chata. A igra ima poseban kalkulator koji vam omogućuje da izračunati moguće posljedice teških borbi.


 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more