Oznake

Avantura na otočkoj farmi

Alternativna imena:

Island Farm Adventure je farma na kojoj ćete pronaći mnoge uzbudljive avanture. Možete igrati na mobilnim uređajima s Androidom. Grafika u stilu crtića je svijetla i detaljna. Glasovna gluma je dobra, glazba je vesela i neće vam dopustiti da se osjećate tužno dok igrate.

Island Farm Adventure omogućit će vam da posjetite tajanstvene otoke smještene u tropima i izgradite farmu s udobnom kućom na jednom od njih.

Ako niste upoznati s ovim žanrom, ne brinite, programeri su se pobrinuli za početnike i dali jasne savjete za prve misije koje ćete poduzeti. Na taj način ćete tijekom igre moći savladati kontrole i upoznati se s mehanikom igre.

Dalje vas čeka ogroman broj različitih stvari:

  • Idite na ekspediciju i istražite tajanstvene otoke
  • Upoznajte lokalno stanovništvo, sprijateljite se s njima i ispunite zahtjeve
  • Saznaj više o kulturi plemena koja nastanjuju ovo područje
  • Izgradite farmu, uzgajajte biljke, žetvu usjeva i imajte kućne ljubimce
  • Dajte udobnost kući u kojoj će živjeti glavni likovi, kupite namještaj i ukrasne predmete
  • Ukrasite područje farme umjetničkim predmetima i postavite vrtni namještaj
  • Sudjelujte u natjecanjima i zauzmite prva mjesta na ljestvici

Ovo su glavne aktivnosti koje ćete raditi u Island Farm Adventure na Androidu.

Na početku igre dostupno vam je vrlo malo područje; čišćenje dovoljnog područja za postavljanje farme zahtijevat će vremena i malo energije. Energija se koristi za izgradnju, čišćenje teritorija i kretanje dublje u džunglu. Kako bi se rezerve energije napunile, glavni likovi igre moraju se odmoriti. Osim toga, na svom putu možete naići na biljke ili artefakte koji vam trenutno mogu obnoviti energiju.

Što dulje igrate, to su teži zadaci koje morate izvršiti. To se kompenzira povećanom vještinom igrača.

Dok se energija obnovi, možete početi igrati mini igre, kojih ima mnogo u Island Farm Adventure, na primjer tri u nizu ili sastavljanje zagonetki.

Najbolje je redovito igrati Island Farm Adventure kako biste mogli primati dnevne nagrade za prijavu.

Također je bolje ne propustiti praznike. Za to vrijeme igrače očekuju tematska natjecanja s nagradama. Ovo su unikatni ukrasi za vašu farmu i drugi korisni predmeti.

Nemojte onemogućiti automatsku provjeru ažuriranja i programeri će vas redovito oduševljavati inovacijama.

Povremeno posjećujte trgovinu u igri, asortiman se svakodnevno ažurira i često ima rasprodaja. Kupnje možete platiti valutom u igri ili pravim novcem.

Da biste igrali, morate imati internetsku vezu.

Island Farm Adventure možete besplatno preuzeti na Android slijedeći vezu na ovoj stranici.

Počnite igrati odmah kako biste otišli na ekspediciju na tropske otoke i izgradili farmu svojih snova na jednom od njih!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more