Oznake

Otoci

Alternativna imena: Otoci, Islandworld

Otoci igra je besplatan i ne zahtijeva download, tako igrati online Otoci trebate samo preglednik i Internet.

Za početak igranje igre online otočje koje je potrebno da se registrirate. Pridružite nam se u igri je vrlo jednostavan otoci, a sastoji se od takvih stvari

1. Enter .

2. Točka [ _17_] E-mail .

3. Odaberite sigurnosno pitanje .

4. Unesite odgovor na pitanje.

5. Navesti pod.

Nakon što ukazuju svi registracijske podatke otoci će biti izvedena.

Otoci igra ima četiri vrste znakova:

·                   Lebardist;

·                   Nozhevik;

·                   Mačevalac;

·                   Universal.

Helebardaš - visok i mišićav sportaš koji zapovijeda poštovanje za njegovu snagu, njegovi snažni udarci lako drobi nikakvu zaštitu. To je sjajan izbor za one koji nisu odložiti po fer i otvorenu borbu, a čija pravila ne povuku u lice opasnosti, to kontrastne uvijek hrabrost i tijelo.

Nozhevik voli svjetlo i nenametljiv oružje, to je brz ratnik. On će imati poteškoća da se izbjegne jake i drobljenje udarce, a kao odgovor na štrajk nozhevik pokazati vještinu i znanje od najosjetljivijih točaka neprijatelja, udario ga niz smrtonosnih napada.

Za svoj mač mačevalac istom dijelu tijela, poput nogu ili ruku. Je li majstor mačevalac pametna borba uvijek čeka trenutak kad neprijatelj je otvoren za napad, s trenutačnom zaustavljanje napada na njegovim pokušajima da tuku mačevalac. Od njegova vrlo teško izmicanje napadima, a zaštita oštrice ne dopustiti mu da se dovoljno blizu da se prijave na kritične štrajk.

Universal - je borac koji nikada nije uzeo lekcije elegantne poluvremena blade aristokrata. Njegov stil - teške školske dvorištima i ulicama lučkog grada, čime neprocjenjive lekcije svakome tko još može preživjeti u betonsku džunglu. Touring nije tako jaka, ne kao brz kao ubojica s bodežom, nije tako besprijekoran kao plemića koji su od djetinjstva nije dio sa svojim mačevima. Međutim, to može biti puno opasniji od bilo koje od njih, kombinirajući borbene vještine svakog od njih.

Otoci online igra će početi s malom mjestu Arroyo na otoku zametnuli.

Island online igre je najvažnija komponenta - Razvoj vašeg lika. Kako preživjeti u ocean pun opasnosti, stvarne Corsair prvenstveno biti jak, pametan i sretan čovjek.

Islands Online igra je vrlo uzbudljivo. Očekujete uzbudljive avanture na kopnu i na moru .

Tvoj lik će biti pet glavnih obilježja:

·                   Agility;

·                   Strength;

·                   Izdržljivost;

·                   Sreća;

·                   Health.

Vi ćete biti u mogućnosti da ih povećati za distribuciju bodove iskustva koji će se posvetiti vama, kada je razina vašeg pirata sveučilišta. Od osnovnih obilježja podatke ovise oružje i oružje koje možete koristiti svoj karakter, i što je njegova vještina u borbi će biti izazvani najčešće.

Artful borac pogodio točnije i napadaju protivnici češće kroz zrak oko sebe, a ne pogoditi metu.

Fizička snaga vaše borac će utjecati na štete uzrokovane mačetama i vjerojatnost utjecaja mekušci - napad toliko moćan da je, ako je i blok, protivnik neće moći zadržati ravnotežu, a više se primjenjuju odmazde napad.

Izdržljivost određuje kapacitet svog karaktera, čvrstoće izgrađena blokova, i snagu s kojom lik dobiva osloboditi od umora.

Sreća vas zaštititi od neprijateljskih kritičnih pogodaka i promašaja iz posebno ranjiva na neprijatelja, te povećava šanse za osvetničkih napada pravo na cilj nakon uspješne bloku. Fortune je također korisno za vas, ako ste se iznenada risknesh izazov sljedbenike Voodoo.

Health određuje broj života lika - smanjen sa uspješnog napada neprijateljskih znači smrt u bitci, kada dođe na nulu.

Igrajte Islands možete takve ruke kao

·                   Halebarda;

·                   Nož;

·                   Sword.

Otoci u igri i vrlo zanimljivi, čeka vas šarene lokacija, veliki asortiman oružja, borbenih gusara i potraga za blagom. Prijavite se i igrati - nećete požaliti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more