Oznake

Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Alternativna imena: Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Procesor: Pentium II 350

RAM: 128 MB

Video

Star Wars: Jedi Knight: - ". Star Wars" Jedi Outcast drugi dio jednog od najpopularnijih računalnih igara na temelju motiva iz svemira Star Wars: Jedi Knight je za razliku od konvencionalnih strijelaca, jer ovdje igrač je na raspolaganju oružja su ne samo dalekometni, ali lightsabers, te možete koristiti silu u sukobu s neprijateljem.

Radnja Star Wars: Jedi Knight 2

Igra se odvija dvije godine nakon završetka događaja iz prvog dijela igre. Protagonist Kyle Katarn, opet u strahu pokleknuti na tamnu stranu sile, odriče svoje sposobnosti i baca svoju svjetlosnu sablju. Protagonist Star Wars: Jedi Knight: Jedi Outcast odluči za povratak u struku plaćenik vojnika koji pomažu New Republic završiti posljednje ostatke carskih snaga. Tijekom jedne od misija, Kyle poslana, u pratnji svog starog prijatelja Jan ORS jedne od pobunjeničkih planeta, gdje se susreću Desann Tamni Jedi, koji je naučio Kyle pobjednika Jerec i otima Jen. Pokušava spasiti svoju partnericu, Kyle priznaje u borbenoj Dessanu koriste protiv njega Sila i njegov prijatelj umre. Oklemavshis Kyle je bijesan i odlazi u dolini jedija vratiti Silu. Protagonist vraća u unutarnje svetište od Star Wars, Jedi Academy, 2. generacije koja je već pripremila nam Luke Skywalker. To je trebao Kyle pokupiti svoj mač, otišao na čuvanje. Od tog trenutka počinje svoj lov na Dark Jedi Dessau, koja vas vodi kroz sve svjetove Star Wars: Jedi Knight 2.

Izgled

Posebna procjena igra zaslužuje svoj vizualni komponenta je puna fantastičnih specijalnih efekata i dobro dizajnirane modele znakova. Sve, apsolutno sve što je u Star Wars: Jedi Academy 2 drži na najvišoj razini, od junaka, a završava obične Imperial jurišnici. Pod Model igra znakova i napravio pokret. Igra je vrijedna igranja čak i samo da bi vidio kako graciozno leti eksplozijom termogranate, napad kao rush posljednjih desetak metak puške i pištolji. Zvuk je također na visini, a sve vizualne užitke će se umnožavati veliku soundtrack, koji utječu na sve, pa čak i odjek koji je zatresao snopa Blaster.

Da li će doći sa silom

Igre Star Wars: Jedi Knight doista transformirao, jednom u rukama protagonista promaši svjetlosnim borbene zamjenski Blaster. Tu će biti utvrđivanje brzine i parne teče, graciozan pokrete, ali čak i ozbiljno uskratiti beneficije u iznosu većem od neprijateljske skupine. Sve to popraćeno prekrasnim flips i salta, salta i kombinacijama udara groma. Vještine protagonist će rasti tijekom cijele utakmice i broja raspoloživih otkucaja, trikove i akrobatskih salta s njim. U usporedbi s prvim dijelom sustava za prikupljanje čestica nestalo snage leševa poginulih neprijatelja, sada Kyle može se generirati energiju, što je potrebno neko vrijeme da koriste svoje vještine. Najuzbudljivija borba će biti za vas čeka u borbi s buntovnim Jedija, pa nemojte trošiti sve snage u borbi s jednostavnim Zvjezdani vojnici.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more