Oznake

Samo uzrok 3

Alternativna imena: Samo Kaus 3

Igra Just Cause 3: luda avantura.

Developer Studios Avalanche i izdavač Square Enix pozvani su u otvoreni svijet akcije s elementima potrage. Uzrok 3 postao je dostupan s 1. 12. 2015., godinu dana nakon objave.

Navijači hrabrog Rica Rodrigueza mogu skinuti Just Cause 3 za PC, ali vlasnici najnovije generacije konzola također nisu ostali uskraćeni, jer se također razvijao za One Xbox platforme iz PlayStationa 4.

Izlazak novog dijela nije ostao nezapažen od strane kritičara vodećih zemalja, te je dobio visoke ocjene za otvoreni svijet i velike mogućnosti za stvaranje kaosa na mnogo načina. Igrači koji su uspjeli skinuti Just Cause 3, izrazili su pozitivno mišljenje nakon što su prošli nekoliko zadataka.

Život na rubu.

Glavni junak Rico Rodriguez, naoružan do zuba i s istom omiljenom kukom. Sada djeluje kao borac protiv diktature podmuklog generala Di Ravella, koji nastoji uspostaviti svoju vlast ne samo na otoku Medici, nego i širom svijeta.

U novom dijelu Just Cause 3 na PC-u Rocky je dobio više prostora za manevre, a sada ga ništa ne zadržava tijekom borbi. On se kreće kroz pet ekosustava s izuzetnim krajolicima i impresivnim, realističnim znamenitostima, istražuje špilje i penje se na zgrade.

A padobran i udica mu pomažu, s kojim se može zakačiti za helikopter, stijenu i tlo kako bi im se približio, a zatim izabrati novi smjer kretanja. Uz to, on može uhvatiti ljude i predmete, au planiranju s padobranom istovremeno pucati na objekte.

Na zemljištu ćete vidjeti sve vrste oružja:

  • Bjelovanje zrakoplova
  • Sudna
  • RPG
  • Naspravni automobili
  • Flare guns

Valuta kockanja je eliminirana, što je uvelo kreativan pristup izvlačenju nove opreme, ali i kompliciralo izvršavanje misija. Sada, ako Rico uđe u tenk, neprijatelj ima način da prodre u njegov oklop, tako da borba neće biti za život.

Mehanika "Rampage Destruction" izaziva iznenađenje u obliku novih ciljeva i zadataka čim stignete do neprijateljske baze i uništite je. Ali između različitih baza i gradova moći će se odmah teleportirati.

Još jedna zanimljiva mehanika "Reset Rebel". Igra se može zaustaviti i lako možete odabrati predstavljeno oružje, vozila i opremu iz izbornika. Nakon odabira streljiva, on postaje dostupan za uporabu.

Igra izgleda vrlo kreativno, jer je to cilj koji su postavili programeri. Rico može uništiti sve zgrade i objekte, spomenike, kipove, mostove, nebodere i druge zgrade na mnogo različitih načina, koristeći raspoloživu opremu.

tehničkih bodova.

Čak i prije izlaska igračke, glasine o mogućim poslovnim modelima u obliku mikroplata i besplatnog širenja, ali kreatori proizvoda ih su raspršili, rekavši da se Just Cause 3 može kupiti samo po cijeni. Među opcijama predstavljen standardni set i proširena s dodacima: "Na moru", "Na terenu", "U zraku", ekskluzivni padobran i vatrena krila. Također je moguće kupiti dodatak posebno, ali je poželjno ako već imate glavni dio Just Kausa 3.

Za pokretanje igre, imajte na umu minimalne zahtjeve sustava, ali što su više, lakše ćete upravljati procesom.

  • OS: 64bit; Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8. 1
  • prostor na disku: 45 GB
  • RAM: 6 GB
  • Video kartica: Nvidia GeForce GTX 660 (2 GB) ili AMD Radeon HD 7870 (2 GB) s DirectX 11
  • Procesor: Intel Core i5-2300 2. 8 GHz ili AMD Phenom II X6 1055T 2. 8 GHz
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more