Oznake

Khan Wars

Alternativna imena: Khan Wars

Khan Wars online - besplatni browser-based multiplayer strategija igra iz tvrtke XS Softwa. Temelj igranja do bitke između različitih naroda koji žive u virtualnom zemlji. Sve što učiniti, bilo da je izgradnja ili resurs ekstrakcija je učinjeno kako bi se razviti vlastitu državu i da poveća svoju borbenu snagu. Uostalom, samo jaka neće se bojati za napad na neprijatelja da se raduju onda vrtoglavu pobjedu. No, to ne znači da, bez počinjenja sami napad, što neće biti izvučeni u borbama. Vrlo često se brane od agresora i bolje biti spremni za takve susrete. Nemojte lutati! Stvaranje pouzdane vojsku i sudjelovati u velikom ratu!

Kako igrati Khan Wars dovoljno računala s prosječnim parametrima. Dakle, ne brinite o zahtjevima sustava. Ako imate želju - da se pridruže. Uronite u atmosferu će pomoći u borbi protiv Khan Wars registraciju. Račun je stvoren kako slijedi: Ušao u igru ​​ime, e-mail adresu i lozinku. Po defaultu, prihvaćate uvjete ugovora. Budite spremni - sada će se nešto baciti!

Prije svega, da se odlučite koju narod želite igrati Khan Wars. Dobro razmislite, jer krug će biti nemoguće promijeniti. Svaki narod ima svoje karakteristike, svoju posebnu jedinicu i pridružio, dobit ćete točno bonuse koji i staviti ovaj narod. Općenito, postoje 11 takva nacija: Arapi, Litvanaca, Gote, ruski, perzijski, Franci, Bretoncima, Mongoli, Bizantinci, Bolgartsy, Nijemci, japanski. Ova raznolikost omogućuje odabir najprikladnije opcije.

Ono uključuje gameplay, ali beskrajni pokolj. Svaki igrač mora sudjelovati u razvoju i razvoju njihovih posjeda. Sve zgrade podignute na teritoriju vlastitog dvorca. Morate imati farmama, rudnike zlata, željeza mine, i sami pružiti resurse. Također je potrebno voditi brigu o vojarne i konjušnice, to je bilo gdje vlak borbena jedinica. Nemojte zaboraviti na tako važnim temama kao obrambeni zid, Cache, katedrala, toranj, skladišta, staja. Nije to bez Tržnica taverna, bolnicama. A za uzgoj stvarno treba falsificirati, vjetrenjača i razne radionice. Samo tako da sve zgrade, možete se osjećati sigurni. U stvari, dvorac - vaš dom. Tako ga stvoriti za sebe ugodan okoliš! Usput, s vremenom možete povećati broj brava koje su pod vašom kontrolom. Inače, zašto bi trebao osvajanje? No, u ovom slučaju postoje ograničenja. Jedan igrač ne može istovremeno vladati više od jedanaest brave.

S obzirom na resurse, kako ekonomske uključuju zlato, željezo, drvo, hrana. Sve ovo je dobiven na različite načine. No, tu su i resursi, kao što su stanovništvo i odanosti. Razvijati stanovanja, kako bi dobili što više ljudi. To se koristi za obuku jedinica i učinkovitosti zgrada. Pa, kad su mnogi stanovnici, pokušati ih neće ostaviti na cjedilu. Javno povjerenje u vlasnika dvorca vymeryat lojalnost. Tko ne želi poštovanje! Budite mudri vođa!

Da vidimo što će se sastojati od naših vojnika. Bez vojske igrati igru ​​Khan Wars je jednostavno nerealno. Dakle trupe su podijeljeni u ove vrste: Strijelci (samostreličara, strijelaca, Royal strijelce), konjske snage (laka konjica, Konj strijelce, izviđači, teška konjica), planinarenje postrojbe (dželat, mace-nositelj, mačevalac, Pikener) i opsadnim strojevima (Taran, ballista, katapult). Postoje posebne snage da se za svaki narod - njegova. Ključnu ulogu u stvaranju strategije igraju vitezova. Oni su ti koji će dovesti svoju vojsku. U razvoju je Kraljevina vitezova igraju važnu ulogu. Postoje 4 klase vitezova: Marshal, zemljoposjednika, trgovaca i Spy. Svaka vrsta ima svoje heroj aktivne i pasivne sposobnosti. Vitezovi zaraditi svoj autoritet kroz vješto zapovjedništvo vojske i uspješan završetak brojnim misijama.

Igre Khan Wars nitko korisnik neće dopustiti da sjedi besposlen. Nakon što je otišla puno različitih zadataka. Pripremite se za provedbu vojne, gospodarske i jednostavne zadatke. Dragi ljubitelji vojne bitke, upis u igru ​​Khan Wars čeka na vas! Pridružite se danas i provesti slobodno vrijeme zasićena.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more