Oznake

Ubijanje kat 2

Alternativna imena: Kat za ubijanje 2, KF2, KF2

Game ubijanje kat 2: jedan protiv vojske zombija.

u svibnju 2014. Tripwire Interactive - programer i izdavač, objavio je najavu pucačkog žanra vodećih osoba u smjeru užasa i 21. 04. 2015. Pojavio se u ranom pristupu igri Killing Floor 2. Radovi u tijeku za godinu dana došli su tri dopune, a igrači mogu preuzeti Killing Floor 2 s novim likovima, područjima, oružjem i vještinama.

Koristeći Unreal Engine 3, izdavač nudi preuzimanje Killing Floor 2 za PC, ali je izjavio da se opcija za PlayStation 4 također priprema za lansiranje.

Ostale značajke igre uključuju single-user / multi-user modove i rusko sučelje, dok je glas i dalje engleski jezik.

Priča i trenutci igre.

Killing Kat 2 nastavlja razvijati temu prethodnih serija, i opet igrači u smrtonosnu zamku. Mjesec dana nakon nedavnih događaja, i tamo ste u sredini zaraženih u Europi. Znanstveni pokusi Korporacija Horzine Biotech dala je neuspjeh i izašla na ulice klonova zombija Toli toli. Njih vode žeđ za krvlju i ubojstva i zaustavljaju invaziju čudovišta samo na oružje.

Trebamo radikalne akcije za vraćanje reda u kontaminirana područja, a veza ne radi, vojska se raspršila, vlada se nije nosila sa situacijom i također nestala. Posvuda kaos, a nekolicina preživjelih se nada da će pomoći junaku, koji će se sigurno pojaviti kada postane jako loš.

Superman koji se ne boji ići u najzagađenija mjesta, najtopliju točku i uništiti neprijatelje čovječanstva svim raspoloživim oružjem, predodređeno da postane vama. U opremi ćete naći vatreno oružje i to se može koristiti u bliskoj borbi. Naravno, čudovišta u blizini suviše su opasna, ali je neizbježno ako je streljivo isteklo.

Područje za istraživanje i skidanje je ogromno i nastavlja rasti. Sada dostupno 8 kartica:

Igrokam se može kombinirati u grupe do 6 osoba, čisteći kartu od mutanata i šefova.

 • Biotika Lab
 • Volter Manor
 • Izgori Paris
 • Evukacijska točka
 • Outpost
 • Farmhouse
 • Brna šuma
 • Catacombs

Prvo dolazi nekoliko valova mutanata napada, i samo ako oni odražavaju, postoji glavni neprijatelj. Uz svaki novi "plima" borba postaje sve teža povećava broj neprijatelja, među njima i novi oblici, koje je teže uništiti.

da se nosi s novom kugom, gleda kako trgovac jednom odražava novi val mutanata kako bi dobio smrtonosnije oružje i zaštitu od izravnog kontakta. Odmah postoje i druge korisne stvari koje su sposobne podržati snage u slučaju ozljede kako bi pomogle u kretanju terena i drugim stvarima.

Postoji pitanje novca, jer trgovac nije Djed Mraz, dar i ništa ne daje. Novac za vas neće biti problem ako vam strijelac ubije svaki mutant koji će vam donijeti prihod i vrijedno iskustvo.

Još jedna točka koju moramo zapamtiti, ići na lov ne očekujte veliku gužvu, brzo ćete natopiti sve neprijatelje i zagrebete moolah. Što je vaša tvrtka veća, brojnija vojska zombija, a šefovi su ozbiljniji. To nije da uništi glavnog šefa igre Ubijanje kat 2 na računalu, igra je gotova. Razlike u multiplayer verziji i modu strelica nije usamljen, samo da bi ubili čudovišta.

Minimalni zahtjevi sustava

 • OS: Windows Vista / 7/8 (64bit)
 • OP 4 Gb
 • Izvođač: Intel Core i5-2500 / AMD FX-8320
 • Zvukovaya kartica: kompatibilna s DirectX 9. 0c
 • Video kartica: GeForce GTX 560 / Radeon HD 6870
 • Space: 17 Gb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more