Oznake

Kralj Arthur: Vitezova priča

Alternativna imena:

King Arthur: Knight's Tale vrlo je neobična interpretacija poznate priče o vitezovima okruglog stola. Igra kombinira žanrove RPG-a i taktičke strategije na poteze. Igra ima izvrsnu grafiku i odličan glazbeni sadržaj koji pomaže u održavanju atmosfere. Vodit ćete mali odred heroja, boriti se protiv zla i poboljšati karakteristike svojih ratnika.

Čim počnete igrati King Arthur: Knight's Tale, bit će vam ispričana pozadinska priča. Zli Mordred na čelu goleme vojske napao je kraljevstvo kojim su vladali Arthur i vitezovi okruglog stola. Vojska Mordreda uspjela je uništiti Camelot. U posljednjoj bitci ubija Arthura po cijenu života. Ali priča tu ne završava. Zbog onoga što se dogodilo, pušteno je strašno zlo koje je prijetilo uništiti sav život. Na čelu mračne vojske je Arthur, čije tijelo zarobljava zlo nakon smrti. Ali Lady of the Lake oživljava Mordreda, koji je glavni lik ove igre. Pod njegovom maskom, morate uništiti ono što je nekoć ljubazan i mudar vladar Camelota postao.

Sami, takav zadatak nikome nije moguć, a tijekom svog putovanja moći ćete regrutirati tim istomišljenika.

boraca dolazi u različitim klasama:

  • Strijelci
  • Čarobnjaci
  • Vitezovi
  • Izviđači

i drugi. O svima ćete naučiti tijekom igre.

Svaki ratnik ima jedinstven skup od vještina koje se mogu nadograditi kako stječu iskustvo. Svatko u vašoj momčadi ima različite karakteristike. Osim toga, svatko ima biografiju, karakter i svjetonazor.

Kada donosite odluke tijekom igre, morate razmisliti hoće li se to svidjeti ekipi, oni koji su nezadovoljni mogu zamjeriti pa čak i otići.

Na snagu

A jedinice utječu njezini oklop i oružje. Izradite i nadogradite ove predmete dok prelazite na višu razinu.

Osim glavne kampanje priče i mnogih sporednih zadataka koje će vam dati likovi koje upoznate, vaš zadatak je obnoviti Camelot. Upravo će ovaj dvorac biti vaše sjedište u koje ćete se vraćati između zadataka da se oporavite. Ne zaboravite poboljšati zgrade i izgraditi nove kako biste dobili više prilika.

Sustav borbe u igri je na poteze. Sve je izgrađeno na akcijskim bodovima, koji se troše na kretanje ratnika tijekom bitke, korištenje napitaka i napadačke akcije. Dio akcijskih bodova može se odvojiti za sljedeći potez. Ili prebacite, na primjer, strijelca u stanje pripravnosti, a zatim napada tijekom bilo kojeg od neprijateljskih ratnika koji su pali u pogođeno područje.

Ne možete povesti više od četiri borca na misiju, a tijekom potrage možete sa sobom povesti još jednog lika među onima koje sretnete na cesti. Nije nužno da sam Mordred bude u odredu, bolje je, naprotiv, čuvati ga. do. smrću vođe, snage dobra će biti osuđene na propast.

Posljedice lakših ozljeda otklanjaju se u terenskim uvjetima, za teže slučajeve potrebno je vratiti se u Camelot.

Igra je zarazna, radnja je zanimljiva. Atmosfera je vrlo atmosferična, iako pomalo tmurna.

King Arthur: Knight's Tale besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati odmah kako biste spriječili da ludi kralj Arthur na čelu sila zla pobijedi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more