Oznake

King of Avalon

Alternativna imena: KoA, KvK

Igra King of Avalon - Vitezovi okruglog stola Objavljeni iznova

Ako ste ljubitelj legende o kralju Arturu i njegovim vitezovima, onda je internetska strateška igra za Android King of Avalon baš za vas. Ovdje se ispreplela priča o Merlinu, Morgani, Balthazaru, kralju Arturu i drugim likovima koji se susreću na vašem putu.

Sve započinje blistavim dvorcem i konjanikom koji s izvješćem juri prema vratima dvorca. Morganske su trupe opkolile grad, morate odlučiti što ćete dalje. Kao pravi branitelj dvorca, odlučujete stati do kraja i obraniti grad sa svim njegovim stanovnicima. Ova faza je obuka za igru. Stoga se od vas traži da izgradite kasarne i započnete zapošljavanje trupa. Paralelno s vašim akcijama, u dvorac stižu pojačanja kako bi se lakše nosila s većinom neprijatelja. Morate se oduprijeti, jer su svi vaši saveznici već propali. Vaše se trupe spremaju za sukob u borbi, ali iznenada se pojavi Merlin, uzrokuje da čarolija prekine tijek bitke u vašu korist. Morganske trupe odbačene su natrag. Ovdje počinje vaša priča, priča o kralju Avalonu.

King Avalona na računalu prvenstveno je strateška igra, većinu vremena ćete se morati baviti izgradnjom i razvojem svog dvorca. Dvorac je vaše uporište, vaše uporište moći. Razvijte to uravnoteženo i bit ćete nepobjedivi. Nakon početne bitke s Morganom, vaši su subjekti sačuvali zmajevo jaje, koje ćete ubuduće moći koristiti i uzgajati zaštitnik koji diše vatrom. Ali prvo stvari.

 

Prvo poglavlje

Prvo ćemo započeti obnovu grada. Tvrđava je središte dvorca i bastion za vas i vaše vazale. Podići razinu tvrđave na drugu razinu. Tada nam se nudi izgradnja staje. Omogućit će zapošljavanje konjice. Gradimo ih i naređujemo obuku prvog konjskog odreda. Dok se jahači pripremaju, pokušat ćemo nadići dvorac i napasti čudovišta koja nas okružuju. Mi ćemo za sada odabrati najjednostavniju, prvu razinu i poslati ćemo svoj prvi odred u boj. Ovo su prvi koraci koje poduzimamo kako bismo dobili svoju prvu nagradu.

 

Drugo poglavlje

Sad pazimo na naše jaje. Odlazimo u zmajevu špilju i koristimo eliksir koji nam je dan za dovršavanje prvog poglavlja. Čini se da jaje oživi, u200bu200bispuni se bojama i čini se da će uskoro puknuti. Ali za to će vam trebati još jedan eliksir. Stoga se vraćamo na obnovu grada i nagomilavanje moći. Da biste poboljšali čvrstoću na 3. razini, morate poboljšati zid do 2. razine. Krenuli smo prema zidu za izgradnju farmi i pilana. To su osnovna rudarska postrojenja za opskrbu i regrutaciju trupa. Nakon toga, pokušavamo napasti čudovište više razine. Imajte na umu da ćete za uništavanje okolnih čudovišta dobiti resurse i artefakte, kao i napumpati svog heroja. Ovo je važno, jer što je viša razina čudovišta, to je veća i nagrada. Moramo samo izgraditi kolibe za strijelce i obaviti njihovu obuku. Osim toga, za zid ćemo graditi šatore za zid, oni će se tamo nalaziti. Više šatora - više trupa koje možemo unajmiti. U međuvremenu je drugo poglavlje završeno i možemo se pozabaviti svojim budućim zmajem.

 

Treće poglavlje

Krug poziva omogućit će poziv prvog zmaja, a eliksir primljen za dovršavanje drugog poglavlja pomoći će u tome. Koristimo ga na našem jajetu. Plamen se pali i daje nam razumijevanje da je zmajeva duša živa i da će se ponovno roditi. Na njemu koristimo vatrenu kuglu i voilu, zmaj se preporodi i spreman je da vam služi! Brzo smislimo ime za njega, sad će mu samo odgovoriti. Činilo se da je Morgana osjetila buđenje moći i odmah poslala mali odred trupa u napad. Pripremite se za bitku!

Brzo poboljšajte tvrđavu, zid, izgradite sveučilište, naučite vještinu obrane i podignite razinu zmaja. Imajte na umu da s povećanjem razine dobivate bonuse, i obrambene i napadačke. Djeluju na vaše vojnike. Čim to učinite, zmaj uzleti u zrak i jednim vatrenim dahom uništi Moraganske trupe.

Sve, vaše obrazovanje je završeno i možete obavljati kraljevske poslove, sami obavljati sljedeća poglavlja i boriti se za slavu i čast!

Zgrade u vašem gradu koje će trebati graditi i postupno razvijati:

  • baraki
  • staje
  • Strelište
  • opsadna radionica
  • Veleposlanstvo
  • kovač
  • Sveučilište
  • Zmajeva pećina
  • zaštitni zid

 

Preuzmi King of Avalon - kliknite na gumb za igranje Kinga Avalona, u200bu200bbit ćemo preusmjereni na mjesto s kojeg preuzimamo BlueStacks android emulator. Pomoću njega instaliramo Kinga Avalona i uživamo u igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more