Oznake

Kralj obrane: Spoji TD

Alternativna imena:

King Of Defense: Merge TD - igra je obrana tornja s nekim posebnim značajkama. Grafika je prekrasna u crtanom stilu. Svi likovi su vrlo realistično izraženi, glazba nije nametljiva, dobro odabrana. U igrici morate voditi obranu od hordi čudovišta izgradnjom i poboljšanjem obrambenih pozicija.

Nema previše složene radnje, što je normalno za igre ovog žanra.

Svaku novu razinu započet ćete s malim iznosom novca koji vam omogućuje izgradnju nekoliko obrambenih struktura. Nadalje, za ubijanje svakog od napadača dobivate malu količinu novčića, što će vam omogućiti da izgradite nove kule za obranu ili poboljšate postojeće.

Obrambeni objekti se dijele na nekoliko vrsta:

  • Kupola sa strijelcima nanosi malu fizičku štetu, može pogoditi i leteće i mete na zemlji, njezini pozitivni aspekti su brzina paljbe i niska cijena
  • Magova kula nanosi magičnu štetu, nije jeftina, može napasti sve mete, uključujući i one leteće, ako je potrebno, najučinkovitija je protiv jedinica koje nisu osjetljive na fizičku štetu
  • Topovska kupola nanosi veliku štetu području, najskuplja, ne puca na leteće neprijatelje
  • Kula s ratnicima braniteljima sadrži niz boraca koji se mogu pridružiti bitci kako bi privremeno zaustavili napredovanje neprijatelja i nanijeli ozbiljnu štetu napadačima, napadajući samo ciljeve na zemlji

Značajka ove igre je mogućnost izgradnje tornjeva u nekoliko razina, čime se kombiniraju prednosti različitih tipova tornjeva i povećava gustoća obrane.

Osim toga, jedan od heroja bit će pod vašim vodstvom. Svaki od ovih moćnih boraca ima vlastite vještine. Neki od njih sudjeluju u bliskoj borbi, drugi napadaju iz daljine. Postoje i oni koji daju pasivne bonuse obrani.

U početku će biti samo jedan heroj, ali s vremenom ćete otključati nove likove. Prije bitke odaberite koga od njih ćete povesti sa sobom, ponekad to odlučuje o ishodu bitke.

Tijekom obrane imate na raspolaganju nekoliko posebnih vještina koje možete izabrati prije bitke. Ove vještine imaju vrijeme hlađenja, ali njihova upotreba ponekad spašava u naizgled bezizlaznoj situaciji.

heroja, tornjeva i vještina koje možete poboljšati između bitaka, trošeći na ovu valutu zarađenu ispunjavanjem razina. Kod vještina i heroja sve je jasno, koliko ih pumpaš, toliko će biti jaki na samom početku nove bitke.

Možete graditi samo tornjeve početne razine, stečene nadogradnje samo vam omogućavaju da ih ojačate do određene mjere tijekom igre. Ali na sljedećoj razini trebat će ih ponovno razviti, tako da stjecanjem poboljšanja otvarate samo priliku da ga primijenite tijekom bitaka, ali ćete svaki put iznova morati trošiti resurse na to.

Neće vam biti dosadno igrati King Of Defense: Merge TD, igra se redovito ažurira, a za praznike se u njoj održavaju tematska natjecanja.

Možete besplatno preuzeti

King Of Defense: Merge TD na Android ako slijedite poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada ako volite igre obrane tornja, svidjet će vam se ova igra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more