Oznake

Stvoritelj Kraljevstva

Alternativna imena: Graditelj Kraljevstva

Kingdom Maker nije jednostavna strategija za stvaranje pravog kraljevstva

Strategija

Kingdom Maker objavljena je u travnju 2022. i već je osvojila vojsku obožavatelja. Kreatori zloglasnog studija za igre Scopely, koji je uspio stvoriti nekoliko legendarnih igara u različitim žanrovima. Sada je njihova ruka posegnula za strategijama s društvenom komponentom. To znači da ćete biti izravan sudionik svih događaja u vašem kraljevstvu. Gradite, borite se, razvijajte, dodijelite, istražujte. Sve je u vašim rukama, gospodaru!

Gdje počinje put lorda ili dame?

Vaš se odred vraća već sedam dana u svoje malo selo. I sada je došao trenutak povratka, ali vas nitko ne susreće – dio stanovnika je nestao, dio je ubijen. Ispostavilo se da su se orci potpuno odvezali dok vas nije bilo. Stoga su pred vama još bitke, ali to je kasnije. Sada, za nastavak igre, odaberite svoj oblik, oblik lorda ili dame. I kontaktirajte preživjele za informacije. Doista, orci su se naselili u blizini i često napadali. Zadnji put su pobili i odveli gotovo sve civile. Morate očistiti obližnje teritorije i zaštititi svoje ljude. Koristeći odred s kojim ste stigli, izvršite napad i uništite ih. Nakon bitke, bit će vam rečeno da je kruna spašena i da vas čeka u prijestolnoj sobi u škrinji. Nakon otvaranja škrinje odande će izletjeti sova, koja će vas pratiti putem upoznavanja igre i davati savjete kako se dalje razvijati. Slušaj je!

Owl je vaš pomoćnik u igri. Treniraj se s njom. Prvo izgradite proizvodne zgrade:

  • farma - proizvodi hranu; potrebno vojno održavanje;
  • pilana - proizvodi drvnu građu; koristi se za izgradnju zgrada i borbenih vozila;
  • kamenolom - proizvodi kamen; također se koristi za zgrade.

Zatim izgradite obrambene zidove i vojarne za zapošljavanje vojnika. Za početak će biti dovoljno šezdeset milicija. Dodijelite ih grupi lorda ili dame (ovisno o tome koga ste odabrali) i krenite u prvi nalet. Nedaleko od grada je još jedan mali kamp orka – to će vam biti prvi cilj. Nakon pobjede u bitci, dobit ćete nagradu u obliku resursa. Time se obuka završava i možete raditi što god želite. Na primjer, vratite se u palaču i razmnožite se sa svojom damom/gospodarom. Uostalom, ljubav je divna!

Kingdom Maker nije samo u izgradnji i borbi

U početku se može činiti da je igra obična kopija uobičajene strategije u kojoj se samo trebate graditi i boriti. To je djelomično točno, ali programeri su proširili teritorij vaših dužnosti, jer ste vi gospodar i odgovorni ste za mnogo toga. Na primjer, potomstvo. Bez toga je u srednjem vijeku bilo nemoguće stvoriti jaku državu. Koliko je civilizacija nestalo bez nasljednika? Mnogo.

Lokacija i logistika unutar vašeg kraljevstva također igraju važnu ulogu. Kada napadate neprijatelja, morate povećati njegove gubitke i minimizirati svoje. Kako to postići? Ispravno locirati zaštitne i industrijske objekte. Postavite dovoljno vojnika na zidove za obranu i izgradite puno zamki oko perimetra.

U stvari, vrlo je teško nabrojati sve dostupne funkcionalnosti u igri. Reći ćemo samo da je igra Kingdom Maker vrijedna vaše pažnje.

Kako besplatno preuzeti Kingdom Maker na računalo ili prijenosno računalo? Kliknite na odgovarajući gumb pored naziva igre i slijedite upute. Ili upotrijebite jedan od dostupnih Android emulatora i igrajte na njemu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more