Oznake

Kraljevstva i dvorci

Alternativna imena:

Kingdoms and Castles simulator je planiranja grada s elementima ekonomske strategije. Igra je dostupna na računalu. Grafika je ovdje prekrasna, 3D, napravljena u stilu crtića. Glasovna gluma je dobra, glazba je ugodna i ne umara vas pri dugoj igri. Zahtjevi za performansama nisu jako visoki, optimizacija je prisutna.

U Kraljevstvima i dvorcima vaš će zadatak biti izgraditi vlastito kraljevstvo na prekrasnom mjestu. Prije nego počnete, proći ćete kratku obuku u kojoj će vam se pokazati što se od vas traži i kako kontrolirati igru. Za to su programeri pripremili jednostavne i razumljive savjete.

Dovršavanje glavne misije neće biti tako lako kao što se čini, na početku igre imat ćete samo malo selo, ima puno toga za napraviti:

  • Organizirajte izvlačenje građevinskog materijala i napravite zalihe hrane za zimu
  • Očistite prostor za polja i pošaljite seljake da ih obrađuju
  • Gradite nove kuće za gradske stanovnike, radionice i tvornice
  • Nadogradite zgrade kako biste povećali njihovu učinkovitost
  • Stvorite zaštitne linije oko naselja kako biste spriječili moguće napade na svoje ljude
  • Osigurajte stanovništvu sve što im treba, trebat će im ne samo hrana, već i odjeća, lijekovi, zabavni sadržaji i hramovi

Ovdje je popis s popisom glavnih aktivnosti u Kingdoms and Castles na PC-u.

Da biste uspjeli, morate biti sposobni odgovoriti na promjenjive prioritete i poduzeti pravovremene mjere da stanovništvo bude zadovoljno, inače vas čekaju problemi.

Pripazite na ono što je trenutno najpotrebnije i pokušajte ispuniti takve zahtjeve, ali ne vrijedi uvijek žuriti. Resursima treba mudro upravljati, osobito na početku igre. Neće biti moguće izgraditi sve odjednom, morate balansirati između različitih zadataka, birajući najviše prioritete.

Što dulje igrate, to ćete teže misije morati izvršiti. Na ovaj način, igranje Kingdoms and Castles bit će zanimljivo cijelo vrijeme. U svijetu u koji vas igra vodi sve je moguće, mnogi njegovi stanovnici imaju magične sposobnosti. Stoga morate zaštititi svoje kraljevstvo ne samo od napada barbarskih plemena, već i od napada zmajeva i drugih čudovišta.

Unatoč opasnosti, svijet igre je izuzetno lijep, možete se dugo diviti prirodi, svaki krajolik je jedinstven. Čak se i oblaci generiraju nasumično i ovdje ne mogu postojati dva identična oblaka.

Igra ima mnogo obožavatelja diljem svijeta. Razvoj je financiran na platformi pod nazivom Fig, gdje je projekt prikupio 725% potrebnog iznosa.

Za igranje vam nije potrebna internetska veza, samo instalirajte igricu i možete se zabavljati čak i kada ste izvan mreže.

Kingdoms and Castles besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Igru možete kupiti na Steam portalu ili slijedeći poveznicu na ovoj stranici. Pogledajte, možda je danas cijena značajno smanjena.

Počnite igrati odmah i pretvorite malo selo u napredno kraljevstvo u kojem svi ljudi žive sigurno i lako!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more