Oznake

Kraljevstva ponovno rođena

Alternativna imena:

Kingdoms Reborn je kartaška strateška igra za izgradnju grada. U igri ćete pronaći prilično dobru grafiku. Programeri su pokušali učiniti igru realističnom i to im je dobro uspjelo.

Prije igranja Kingdoms Reborn odaberite veličinu karte i druge opcije igre.

Igra počinje nakon kataklizme koja potresa cijeli planet. Bilo je to nenormalno zahlađenje praćeno epidemijama. Kao rezultat ovih incidenata, civilizacija je bila na rubu uništenja. Na vama je da vratite izgubljenu veličinu tako što ćete krenuti ispočetka.

Da biste uspjeli potrebno vam je:

  • Gradite gradove
  • Proširite granice države
  • Pratiti rast stanovništva
  • Istraživanje novih tehnologija
  • Ispravno odredi razvojni put

Ovo je samo nekoliko korisnih područja na koja vrijedi obratiti pozornost.

Kada birate mjesto za osnivanje naselja, trebali biste pokušati pronaći lokaciju u kojoj će se blizu nalaziti potrebni resursi. Na početku igre, dostupnost drva, ugljena i kamena igra najvažniju ulogu. Osim toga, dobro je ako u obližnjim šumama ima puno voćaka i neophodno je da u blizini postoje vodene površine.

Pogledajte i plodnost tla. Ako je sve što vam treba u blizini, ali tlo nije pogodno za usjeve, bit će vrlo teško osigurati hranu za stanovništvo samo kroz lov i ribolov.

Kada se odlučite za lokaciju i napravite malo selo, svake dvije i pol minute otvorit ćete karticu koja će imati nekoliko opcija za građevine ili proučavanje određenih tehnologija. Pravilnim izborom postupno razvijate naselje. Važno je pravilno procijeniti što će vašem gradu biti potrebnije u trenutnom trenutku igre. Ne isplati se graditi, na primjer, kovačnicu, ako još niste svladali vađenje metala.

Povremeno ćete dobivati zadatke u igri. Nemojte bezglavo žuriti da ih odmah ispunite. Ponekad ima smisla čekati i akumulirati više resursa.

Razvoj se odvija u fazama. Kada se steknu svi potrebni uvjeti, počinje novo doba koje donosi mnoge nove tehnologije. Nove industrijske i stambene zgrade postaju dostupne za izgradnju.

Stanovništvo u igri dolazi od povećanja vašeg teritorija ako postoje prijateljska naselja u tom području. Postoji mali prirodni prirast stanovništva, plus s vremenom ćete izgraditi migracijske centre.

Igra ima multiplayer, na karti vaš grad neće biti sam ako igrate online. Ali u ovom slučaju, bolje je odabrati udaljeni kutak kontinenta za naselje, tako da vas razvijeniji susjedi ne sprječavaju u postizanju uspjeha.

Ovdje se mijenjaju godišnja doba. Pokušajte formirati dovoljne zalihe ugljena ili drva za ogrjev kako bi stanovništvo moglo bezbolno preživjeti ovo razdoblje. Potrebno je stvoriti zalihe hrane za ljude i kućanstvo.

S dolaskom proljeća sve će se vratiti u uobičajeni ritam i bit će lakše dalje razvijati svoje naselje, ali ne zaboravite da će pred vama biti još mnogo zima.

Kingdoms Reborn besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Ovu igru možete kupiti na Steam platformi ili na službenoj web stranici.

Civilizacija je na rubu izumiranja i samo vaše mudro vodstvo može donijeti uspjeh maloj skupini preživjelih. Instalirajte igricu odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more