Oznake

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Alternativna imena: Kingdoms of Amalur: Reckoning

Igre Kingdoms of Amalur: Reckoning je single-player RPG-a, koji je nastao nakon što je pisac Robert Salvatore. Akcije u igri odvija u čarobno mjesto: Alamura kraljevstva.

Računalne igre kraljevstvima Amalur: Reckoning, možete preuzeti na bilo kojem mjestu koje pruža ovu značajku.

Prije početka igre, programeri preporučujem da vidite o kraljevina Amalur: Reckoning video. Uvodni video otkrivaju govore sve značajke igre.

U igri kraljevina Amalur: Reckoning zadataka može biti različite razine složenosti: jednostavan i složen.

Igra Kingdoms of Amalur: Reckoning igrati početi s čistim škriljevca. U igri se probudite među leševima, nakon povratka iz mrtvih. Vaš lik shvaća da on ima vrlo jaku magiju, zahvaljujući kojoj je u vašoj moći da promijeni cijeli svoj svijet.

Jesu li se u stalnim borbama, konfrontacija, vaš lik će morati otključati tajnu njegove besmrtnosti i stati na kraj zlu koje vlada već dugi niz godina.

Na početku igre kraljevina Amalur: Reckoning Morate odabrati koji Utrka će liječiti svoj karakter:

1) Almain (plemići) - je bogata i razmažena ljudi. Oni imaju znanje o alkemiji i imaju tendenciju da se uvjeri, ali isto tako zna Blacksmithing.

2) Varani (lutajući ljudi) - ti ljudi nisu sretni u životu, a oni su pokriveni s mržnjom. Oni mogu otkriti nevidljivi i da se uključe u trgovini, a možete pokupiti brave.

3) Ljosalfar (svjetlo vilenjaci) - je pozitivni ljudi, koji obitavaju u šumama. Oni imaju znanje o alkemiji i proizvodnih kristala i trošiti magije.

4) Dokkalfar (tamni vilenjaci) - To je loša vilenjaci koji su bili na krivom putu. Oni mogu proizvesti kristal i imati sposobnosti uvjeravanja i stealth.

Također u igri kraljevina Amalur: Reckoning ima tri stabla klase:

1) Warriors - je najmoćniji i hrabri klase.

2) Magee - oni imaju znanje o alkemiji i čarobnih uroka.

3) Rogues - to je najviše lukav i pametan klasa koja se ne boji ničega.

Vaši borbene vještine ovise o točno ono što ste za klasu. Svoj izgled i ovisi o izabranom klase.

U igri kraljevina Amalur: Reckoning oružje koje će igrati ovisi o klasi koje odaberete

1) Warrior - različiti mačevi i čekića.

2) Za pljačkaških - bodeža, longbows, mačevi vile.

3) Za mađioničar - štapići, čakra, scepters.

Je igra Kingdoms of Amalur: Reckoning kamenje, koje i vi možete koristiti umjesto oružja. Oni su pozvani oduševili pribor. To uključuje: prstenje i jedinstvenu ogrlicu.

U igri kraljevina Amalur: Reckoning koristi sustav sudbine, s kojim igrač može otvoriti drugu sudbinu.

Uronite u nevjerojatan svijet kraljevstvima Amalur: Reckoning, znati sve njegove mogućnosti! Ne dopustite silazak neprijatelja i osloboditi svoj svijet od drevnog zla.

Sretno obavljanje njihovih zadaća!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more