Oznake

King's Bounty 2

Alternativna imena:

King's Bounty 2 je igra koja kombinira putovanje svijetom u RPG stilu sa sustavom borbe na potezu. Unatoč činjenici da je igra u biti nastavak serije igara, bolje ju je uzeti zasebno, jer nije baš slična svojim prethodnicima i ne nastavlja priču započetu u prethodnim dijelovima. Morate postati stanovnik fantastičnog svijeta s mađioničarima, nekromantima, zlim duhovima i vitezovima. Istražite šareni svijet ispunjen magijom i razvijte vještine svog heroja kako biste dovršili kampanju priče.

Prije nego počnete igrati King's Bounty 2 odaberite heroja kojim ćete kontrolirati tijekom igre. Ukupno možete birati između tri lika.

  1. Ratnik Aivar
  2. Čarobnica Katarina
  3. Palladin Elsa

Glavna razlika između njih je njihov izgled i mali skup već razvijenih karakteristika, nivelacija ovih likova se ne razlikuje. Stoga se pri odabiru uglavnom možete voditi time koji će vam od likova biti ugodniji gledati tijekom igre. Moći ćete odabrati koju od dostupnih škola razvijati. Ukupno postoje četiri škole.

  • Narudžba
  • Snaga
  • Anarhija
  • Majstorstvo

Razvijanjem određenih vještina, možete odlučiti pomoći heroju da postane ratnik ili mag. Proučavanje svake od ovih škola omogućit će korištenje odgovarajućih vojski. Red ima vojnike. Sila ima trolove, gnome i zvijeri. Anarhija ima nemrtvih i lopova. Pa, Mastery ima razna magična stvorenja.

Vrijedi obratiti pažnju na odabir vojski, jer se ne slažu sve međusobno. Na primjer, ako imate vojske reda i anarhije u svom odredu, to će dovesti do pada morala i manje učinkovitosti na bojnom polju. U igri se pumpanje jedne ili druge škole provodi na pomalo neobičan način. Kada prolazite kroz priču u ključnim točkama, postaje moguće odabrati koju školu ćete učiti prilikom ispunjavanja zadatka.

Dok putujete, prikupite doslovno sve i donesite do ograde kako biste dobili novac potreban za novačenje vojske i kupnju opreme i oružja. Programeri su radili na detaljima, tako da ćete vidjeti svu opremu koju će vaš heroj nositi i oružje koje će pokupiti. Takva pažnja prema detaljima nije prisutna u svim igrama ovog žanra.

U borbenom načinu, bojište je tradicionalno podijeljeno na heksagonalne ćelije. Jedinice se izmjenjuju. Protagonist se nalazi iza jedinica i ne sudjeluje izravno u bitci, on samo vodi vojske. Neke jedinice su jedinice ratnika i kako dobivaju štetu njihov broj se smanjuje. Možete obnoviti sastav ovih jedinica nakon završetka bitke ako barem jedan ratnik iz odreda preživi. Radnja u igrici je zanimljiva, likovi su simpatični i zadaci s kojima ćete se susresti tijekom prolaska igre na nekim mjestima nisu lišeni humora.

King's Bounty 2 besplatno preuzimanje, nažalost, neće raditi. Ali igra se lako može kupiti na Steam igralištu ili na službenoj web stranici. Upravo sada možete odabrati heroja po svom ukusu i krenuti u avanturu u kraljevstvu u kojem vlada magija!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more