Oznake

Kraljevi i legende

Alternativna imena: Kraljevi i legende

Igra Kings i legende - online igre dizajniran u stilu IMO. Kings i legende Online igrao kroz pregledniku.

Igre Kings i legende omogućuje igračima preuzeti ulogu kralja. Vi ćete dobiti i koristiti posebne kartice koje pozivom stvorenja uroka i [ _1_] Napad čudovišta kada se borite protiv njih.

Da bi saznali što je u Kings i legendi registracije, te bi trebao pročitati informacije koje je opisano u tekstu ispod:

1. Idite na web Kings i legendi.

2. Vidjet ćete na obrascu početnu stranicu ispuniti registrirati u igri.

3. U svojoj prvoj tip stanica u vašem e-mail adresu.

4. Razmislite na igru ​​lozinkom i napisati to u drugoj ćeliji.

5. Kako bi bili sigurni da ste unijeli točnu lozinku, opet ponavljam ga u sljedeću ćeliju. Napišite to odvojeno, kako ne bi zaboravili.

6. Ako se slažete s pravilima stranice i pravilima privatnosti i web stranicu, a zatim stavite kvačicu u ćeliji koju želite.

7. Kliknite na crveni gumb s natpisom « kostenlos spielen » .

Također imate mogućnost da se registrirate na službenoj stranici na Facebook-e, klikom na plavi gumb ispod prethodnog obrazac za registraciju s natpisom « Mit Facebook anmelden ».

Game Kal browser igra, tako da ne morate brinuti o moći vašeg osobnog računala, dok je brzina Interneta u kombinaciji s njim. U ovom slučaju to znači da, ako vaše računalo je slab, High-Speed ​​Internet također može "usporiti".

Igra Kings i legendi, vi ćete se gradi svoje kraljevstvo, sakupljanje razne kartice.

U kraljeva i legende igraju hoćete, kada su suočeni s takvim utrkama

1. Ljudi. Ova klasa oslanjaju uglavnom o borbi čovjek na čovjeka . Vi Ne bojte zaronite prava bitka koji može biti ili na svoje noge, a konj.

2. Vilenjaci. Elven trupe radije borbu za velike udaljenosti . Oni koristiti luk i moćna magija zadržati svoje neprijatelje Udaljenost . U gužva oni brzo gube energiju i postaju slabi.

3. Mješanci. Oni ima puno mogućnosti. Ali njihova glavna prednost je jedinstveno presele na bojnom polju.

4. Leševi. Ti vojnici odbijaju da umru, i, konačno, da se držite na najmanju priliku da žive. Njihova prisutnost i izgled izazvati strah u svojim protivnicima.

5. Orci. Ovaj izuzetno hrabar što s puno snage, i stoga, njihov teško pobijediti .

6. Goblini. Zahvaljujući niska Rast se može brzo ući u bojno . Njihova snaga leži u njihovim brojevima.

7. Demoni. Čak i ako njihovi zahtjevi na prvi pogled unspectacular, njihov razni Vještine može čak [ _1_] najjači protivnici staviti koljena.

Kings i legende Online - to je nevjerojatna igra s puno avanture i borbe. Ne morate ništa, osim kako stvoriti i pokazati da ste pravi igrač i da se ne boji teškoća. Sretno vam kraljeva i legende!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more