Oznake

Kralj Zvijezde

Alternativna imena: Masters of the Universe

Online Masters of the Universe - besplatna browser-based multiplayer role-playing game prostor, zahtijeva upotrebu strategije. Ova uzbudljiva svijet mašte u kojem su tisuće igrača istovremeno nastanjuju. Zajednica militantni virtualni svemir, ali u isto vrijeme i prijateljski. Zasigurno ćete se susresti mnoge zanimljive ljude koji će ne samo biti sretni da komuniciraju s vama, ali na kraju će ti vjerni prijatelji. Igrači koji su pronašli zajednički jezik s drugom, može napraviti saveze. Dakle, Kralj Zvijezde igra postaje još zanimljivija. Scale bitke odvijaju u međugalaktički prostor, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pronađite svoje mjesto u svemiru, tako da se s vremenom sve više i više proširiti svoj utjecaj. Planet, koje će imati na početku, zahtijeva brigu i pažnju. Uostalom, to je tvoj dom, gdje možete sudjelovati u izgradnji, stvaranja brodova, postrojbe za obuku jedinica. Razvijaju svoje taktike i slijediti do cilja! Vjerovali - svi ćete uspjeti!

Lijepo da je za prolaz u gameplay ne mora nužno imati računalo s uvjetima visoke sustava. Vi sigurno može igrati u kralja zvijezdama, ako imate vezu s Internetom, standardnog preglednika (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera), te instalirajte Flash Player verzije 9. 0 ili veći. Za pristup, zahtijeva registraciju u igri Kralj Stars. Ovaj jednostavan proces koji nije dugotrajan. Prijavite se na službenim stranicama i ispunite obrazac s tih polja: ime i prezime, e-mail, lozinke, ime planete. Zatim Masters of the Universe registracije omogućuje vam da odredite svemir u kojem želite biti. Osim toga potrebno je da se slažete s pravilima igre. Sada možete sigurno ići u susret uzbudljivu avanturu!

Nemojte brinuti o tome, u početku će biti teško nositi se s elementima igre. Na svakom koraku vas čeka tragove, nakon čega možete brzo naučiti. Tu je i prilika da dobiju savjete od iskusnih igrača. U budućnosti, dosegnuvši određenu razinu razvoja, moći će se zaposliti iskusne savjetnike koji ne samo da će vas voditi za napredak, ali i držati oko na izgradnji i izvješće o stanju u vojsci. Duljina pomoćnika usluga ovisi o visini plaća za njihove usluge. No, sve to kasnije, ali za sada će morati iskoristiti ono što imaju. Započnite razvoj planeta s izgradnjom prvih kata zgrade. Prizemlje, između ostalog, izgrađena najbrži. Tada nije sve tako brzo. Veća izgradnja, više vremena i truda je potrebno. Razvoj, kao i sve drugo u igri svijetu, prođe mirno, bez žurbe i gužve. Tu su, naravno, načina kako ubrzati, ali je li to vrijedno voziti konje? Nakon sporost omogućuje vam da ne izgubite iz vida potrebne podatke, i imaju dobar razmišljati o akciji, tako da ne bi glupe pogreške. Vi ćete uvijek imati vremena da se razvije pametne taktičke poteze.

Da se uključe u izgradnju, kao i stvoriti nove svemirske brodove, morate resurse. Bez njih, čak i ne možete organizirati vojsku. Za sve što je uzeo, potrebne materijalna ulaganja. Da biste to učinili, a tu su i metala, kristala, deuterija, solarna energija i vodik. Metal i kristali - najčešće korišteni izvori. Solar i vodik energije udahnuti život u vaše poduzeće planetu. Nakon mnogo posla je zbog energije. Deuterij i omogućuje brži izgradnju i obuku vojnika i razvoj brodova. No, to moraju imati deuterija vlazhivat pravi. To je do vas, nema obvezu da ga kupi.

Kontroliranje svoj karakter, što će obavljanje raznih zadataka. Zadaci koje su pripremili Master of the Universe igre, dopustiti da se akumulira iskustva i primati korisne bonuse. Morat ćete pratiti količinu rejting bodova. Tko želi pasti na začelju? Sjeti se, više napora da se prijave, utjecajniji postaju u virtualnom svemiru. Jači igrači lakše pobijediti bitke i odaberite druge planete, a ako ste još uvijek su kao savez, a zatim učinite sve karte u svojim rukama! Igrati igru ​​online Master of the Universe, zajedno sa svojim saveznicima mnogo lakše. Uostalom, uvijek imate priliku dobiti nikakvu podršku do materijala. Osim toga, budite sigurni da je u to vrijeme vaši prijatelji neće dopustiti da manjak neprijatelja uništiti ono što smo stvorili toliko nježno.

Masters of the Universe početi igrati upravo sada - i nikada nećete požaliti. Mnogi ugodnih iskustava čekaju korisnike koji su se usudili osporiti otvoren prostor. Pokaži što možete učiniti! Validirati ovdje svoje pravo na vlast! Sretno i tebi i čelika zatvarača!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more