Oznake

Utakmica mačića

Alternativna imena:

Kitten Match je zagonetka koja se sastoji od tri spoja. Igra ima prekrasnu crtanu grafiku, kao da gledate crtić, a ne igrate. Glasovna gluma i glazba savršeni su za ovu igru.

Igra ima zaplet, koji se ne nalazi uvijek među puzzle igrama.

Priča počinje time kako glavni lik u igrici, kojim morate upravljati, spašava slatko malo mače od hladnoće tijekom zimskih praznika. Zatim ćete morati opremiti mjesto za životinju i pripremiti kuću za dolazak novog stanara.

U igri ćete biti:

  • Igrajte se sa svojim ljubimcem
  • Kupi odjeću za njega
  • Obavljati popravke i poboljšanja doma
  • I naravno rješavati zagonetke

Korak po korak, uredit ćete kuću glavnog lika, sobu po sobu. Za sve akcije izvedene u kući, bodovi zarađeni u igri će se potrošiti.

Što dalje napredujete u igri, veći su troškovi radnji za poboljšanje interijera. Osim popravaka, potrebno je i nahraniti mačića, kupiti mu smiješnu odjeću, igračke i igrati se s njim. Za sve ovo trebat će vam i akcijski bodovi iskopani u igri.

Igra sama po sebi nije teška, slična je bilo kojoj drugoj igri iz serijala tri u nizu. Slažući kocke tako da čine redove istih, napredovat ćete u igri. Redovi većih brojeva mogu stvoriti posebne objekte koji daju različite učinke kada se koriste i ponekad pomažu iz nevolje.

Nemaju sve razine iste težine. Osim standardnih razina, postoje razine povećane težine, koje nije lako proći prvi put. A ima i težih, ponekad je potrebno nekoliko dana da ih svladate, ali dobit ćete i dvostruko više akcijskih bodova za takve razine.

Ako vidite da vam nedostaje jedan ili dva poteza prije nego što završite sve zadatke, možete kupiti dodatne poteze za valutu u igri, ali je skupa, pa dobro razmislite hoće li vas spasiti ili ne.

Dok rješavate zagonetke, vaš ljubimac će promatrati. U takvim trenucima izgleda vrlo slatko, a njegove navike su nevjerojatno poput prave mačke. Čini se da su programeri potrošili dosta vremena primjećujući kako se ove smiješne životinje ponašaju u raznim situacijama.

Zabavna natjecanja održavaju se svaki tjedan i mjesec u igri sudjelovanjem u kojima možete osvojiti zanimljive nagrade koje će vam pomoći da češće igrate i pobjeđujete.

Za blagdane se održava

tematskih događaja na kojima možete nabaviti odjeću ili ukrase posvećene ovim danima za vašeg ljubimca.

Igra ima ogroman broj razina. Da biste ih sve prošli morate potrošiti puno vremena. Stoga ćete dugo uživati u ovoj zabavnoj igri.

Nikad se nećete umoriti od igranja Kitten Match. Programeri ne zaboravljaju zadovoljiti igrače dodavanjem novih još zanimljivijih faza i puno drugog sadržaja koji još više diverzificira igru.

U igrici možete razgovarati s drugim igračima, pa čak i pokrenuti zajednicu kojoj će se pridružiti vaši prijatelji.

Možete besplatno preuzeti

Kitten Match na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Ako volite mačke i volite igre spajanja 3, sigurno će vam se svidjeti ova igra, počnite igrati odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more