Oznake

KleptoMačke

Alternativna imena:

KleptoCats je vrlo slatka igra s mačkama. Šarena grafika u pojednostavljenom stilu, ručno crtana, izgleda vrlo lijepo. Ukusno odabrana glazba i lijepo izražene mačke stvaraju ugodnu atmosferu u igri.

Prije igranja KleptoCats, odaberite svog prvog ljubimca. Izbor je poput igranja na automatima. Izgled mačke nasumično ispada, ako vam se ne sviđa, ponovno zavrtite bubanj.

Igra je zabavna i slatka. Ali susjedi koji žive blizu vas u ovoj igrici nemaju sreće.

Ovdje će vam trebati:

  • Sakupite zbirku ili čak vojsku pahuljastih mačaka
  • Nahranite svoje ljubimce
  • Igrajte se s njima da im ne bude dosadno
  • Izliječite ako se vaši ljubimci ozlijede na misiji
  • Postavite trofeje u svoju sobu

Imat ćete samo jednog krznenog ljubimca na početku. Nakon naleta, dovest će vam prijatelje koje će sresti na putu do misija.

Što više mačaka imate u svojoj vojsci, to vam više stvari mogu donijeti.

Kako biste povećali šanse za uspješnu ekspediciju i dobili više vrijednih stvari, morate se pobrinuti da kućni ljubimci povećaju razinu vještine. To nije tako lako, pogotovo kada ima puno mačaka. Svakoga treba nahraniti i maziti. Samo će sretna mačka ispuniti zadatke.

Pripazite na traku izdržljivosti i sreće životinje. Kako bi obnovile resurse, mačke trebaju odmor i njegu. U suprotnom, možda neće imati dovoljno snage da se vrate sa zadatka i naći će drugog, brižnijeg vlasnika. Tada već vaše stvari mogu jednog dana početi nestajati i to vam najvjerojatnije neće biti drago.

S vremenom će trajanje letova postajati sve duže. Ako se na početku igre mačke vrate s plijenom nakon nekoliko sekundi, kasniji će napadi trajati satima ili čak danima.

Samo mačke na visokoj razini mogu tako dugo putovati, neiskusni krzneni ne mogu ići tako daleko.

Možete sakupljati i uzgajati mačke najnevjerojatnijeg izgleda i boja. Nigdje drugdje nećete vidjeti takvu raznolikost.

Sva zlodjela koja su počinili vaši krzneni ljubimci više su razigrana nego zlobna. Stoga se u ovoj igri nećete moći osjećati kao pravi zlikovac.

Igra praktički jamči dobro raspoloženje. Čak i ako sjednete igrati se samo desetak minuta, osmijeh na licu vam je zagarantiran ako volite mačke. Iako tko možda ne voli ove smiješne životinje.

Ovdje postoji trgovina u igri gdje možete kupiti dodatnu hranu, odjeću ili igračke za svoje ljubimce. To uopće nije potrebno učiniti, ali programeri će sigurno biti zadovoljni primiti financijsku zahvalnost od vas.

Možete besplatno preuzeti

KleptoCats na Android izravno odavde klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Mnoge smiješne mace sa sklonošću kleptomaniji trebaju brižnog vlasnika koji se može brinuti o njima. Počnite igrati odmah i oni će vam zahvaliti s mnogo korisnih predmeta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more