Oznake

Viteštvo: Vitez

Alternativna imena: Viteštvo

Viteštvo: Vitez - težak život viteza i njegovog tima

Knighthood je kratka priča iz studija igre Midoki Roleplaying Games osmišljena kao arkadna igra uloga s elementima slashera. To znači da ćete morati izravno sudjelovati u bitkama. Ne postoji automatsko niveliranje likova i automatske bitke. Sve svojim rukama. Istražite lokacije kao dio male grupe od tri vojnika, uništite čudovišta i šefove, zaradite bodove iskustva, steknite domišljatost i možda ćete imati sreće u sljedećoj bitci.

Priča počinje na malom otoku Setu s vrlo mladim tipom koji sanja da postane heroj. U gradu Astellonu upoznaje viteza Drakesona, koji mu postaje mentor. On će vam pokazati kako držati mač i štit u rukama, kako zadavati i reflektirati udarce protivnika, kako koristiti kombinacije udaraca i nanijeti maksimalnu štetu uz pomoć moćne rukavice. U svakoj bitci imate dva suputnika, također ih kontrolirate, odnosno njihove vještine. Možete uzeti u bitku:

  • strijelac
  • ratnici
  • mage
  • iscjelitelj

Svaka od njih ima prednosti i nedostatke koje se mogu razumjeti samo tijekom bitaka. Metodom pokušaja i pogreške odaberite savršeni tim koji će dovršiti kartu. Dok se krećete s lokacije na lokaciju, naići ćete na lutajuće trgovce, gradove i mjesta, rudnike resursa, pećine čudovišta, napuštene dvorce s blagom i još mnogo toga. Što se dalje krećete po karti, ona postaje opasnija, a vaš heroj se razvija i dobiva snagu. Kako napredujete, istražujete nove neistražene zemlje, otkrivate detalje priče i shvaćate da je svijet u opasnosti, a nekada moćni Red Wratha više ga nije u stanju zaštititi. Vaš glavni cilj je izbjeći smrt i očistiti zemlju od napada čudovišta.

Knighthood: The Knight igra stara priča u novom omotu

Glavni i najvažniji aspekt je da je ovo igra uloga. Dakle, imate heroja na raspolaganju i pumpate ga:

  • razina gore
  • učenje novih vještina i kombinacija udaraca
  • pronađi jedinstvene artefakte
  • nadogradnja opreme i oružja
  • razviti sposobnosti

Općenito, učinite sve da on preživi i pobijedi. U tome će vam pomoći i vaša dva suputnika. Pokriti će vam leđa i zacijeliti rane u teškim trenucima. Karta samog kontinenta nije tako sjajna. Ali po njemu su razasute mnoge lokacije i tajne zgrade. Istražujte ih postupno, jer možete naletjeti na ozbiljnog protivnika.

Osim istraživanja karte, ne zaboravite otvoriti škrinje s opremom i potrošnim materijalom. Ovdje se morate osloniti na sreću, jer iz škrinje možete dobiti i legendarno oružje i pokvareno jelo koje nikome ne treba. Preporučujemo da u početku ne jurite jednostavne škrinje, već namjerno otvarate samo najbolje od njih. Uostalom, iz legendarne škrinje možete dobiti legendarnu opremu.

Preuzmite Knighthood: The Knight na PC i pokrenite igru zahvaljujući bilo kojem android emulatoru. Najčešći su Bluestacks i Nox. Uz njihovu pomoć možete nastaviti igrati svoju omiljenu igricu na računalu ili prijenosnom računalu. U isto vrijeme, bez pražnjenja baterije pametnog telefona. Za preuzimanje Knighthood kliknite na gumb i slijedite upute.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more