Oznake

Knight Online

Alternativna imena: Knight Online

Nova igra Knight Online razlikuje od drugih online igre koje je igrao veliku ulogu ljudskih odnosa. Na prvi pogled iz druge online projekata, to ne razlikuju, razlika će biti samo vidljiv nakon utakmice. To je multiplayer online igra u kojoj ćete naći veliki broj zadataka i zadataka koje možete obaviti sami, ili pozvati prijatelja da pomogne. Korejski programeri projekta su ga -majstor. Važno je napomenuti da su svi izvedena na najvišoj razini, a igra je zapravo pristojan. Prekrasna grafika, vlastiti "vrhunac", izvanredna igrivost, timski rad - lijep niz osobina koje se zanimaju bilo koji igrač.

U stvari, mnogi gemyerov iz cijelog svijeta već su uspjeli da obratite pozornost na Knight Online i počeo se dizati u projekt, koji se odnosi prijateljima i poznanicima na kolektivnim naporima da postignu svoje ciljeve. Usput je kolektivnost i ista "vrhunac" igre. Vi, kao iu većini drugih interaktivnih projekata će morati pokušati poboljšati njihovu razinu za obavljanje zadatka i dobivaju razne nagrade i artefakti nastojati osvojiti prvo mjesto na ljestvici. No, to nije sve. Također morate pomoći drugim igračima da razviju svoje vještine i proći misiju, crpne razine i postići uspjeh. Međusobna pomoć i prijateljski ljudski odnosi se cijeni znatno veći nego poboljšanje slike vašeg lika, kupiti skupe stvari i oružja.

Od ovog članka smo se govori o ovom projektu na internetu, lako je pretpostaviti da, kao iu većini drugih online igara, Knight Online prijava morate biti sigurni da ste pokrenuli gameplay. Do danas, online igre ne mogu pronaći riječi na ruskom, ali ne u žurbi da se bojati. Ti si iskusan igrač, vidjeli ste mnoge online igre, tako da se s njom možete jednostavno projicirati na intuitivnom nivou (ako želite, jer uvijek možete koristiti rječnik ili prevoditelja ugrađeni preglednik).

1. Da procesa registracije mogla početi, trebat će vam da slijedite link « Prijavite do » , koja se nalazi u gornjem desnom dijelu glavnoj stranici projekta.

2. Vidjet ćete obrazac za registraciju novog korisnika, nakon čega možete ispuniti na početku Knight Online igrati . Pažljivo pročitajte savjete kako od uprave i ispunite sva polja.

3. Nakon što je obrazac podnesen, morat ćete preuzeti prikladan za vaš operativni sustav instalacijske datoteke online igra klijenta.

Sada možete slobodno igrati igru ​​Knight Online , doživjet ćete najzanimljiviji način « Massive rat » u akciji. Morat ćete unaprijed odabrati jednu od distribucijske mreže

1. El Morad .

2. Man.

3. ORC.

4. Karus .

I zapamtite, igraju Knight Online World možete sa svojim prijateljima, postizanje uspjeha i priznanja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more