Oznake

Vjernost: Vitezovi i princeze

Alternativna imena: Vitezovi i nevjeste

Da biste se pojavili u prekrasnom srednjovjekovnom dvorcu ili sudjelovali u turniru, osjetili duh romantike i saznali više o plemenitosti gospodina je sada stvarna, jer to govori igri Loyalty: Knights and Princess.

Vaša uloga u igri

Proizvođači igračaka ostvarili su ne samo zaplet, zanimljiv za oba spola, već su ih prisilili na kontakt. I što je razgovor bliži, dok će igrači biti u vjernosti: vitezovi i princeza igraju, to je opipljiviji pozitivan rezultat.

Izaberi tko ćeš biti: princ ili princeza. Svaki lik ima svoju važnu ulogu u ovom virtualnom svijetu:

  • Žene usmjerene djevojke brinu o vrtu i farmi, pripremaju hranu. To je u suprotnosti s prevladavajućim idejama o princezama, koje su samo trebale biti kapriciozne, plesati na lopticama i kazivati ​​okrutno zagonetnim zagonetkama, ali se ne prepiru s autorima.
  • Novi mladići većinu vremena provode u vojnom logoru, bacajući svoje viteške vještine kako bi pružili zaštitu mladoj i lijepoj djevojci.

Oba lika moraju obavljati zadatke koji su im dodijeljeni, ali postoje i objedinjeni momenti:

  • Podajte svoje značajke
  • Razviti teritorij
  • Uzmi Profit
  • Prikupite zbirke
  • Uzajamno djeluju

Da biste postali bolji, stvar je časti vašeg heroja

B Potrebna je registracija vjernosti: vitezovi i princeze jer je igra bazirana na pregledniku. Nakon što prođete jednostavnu proceduru, postat ćete dio čarobnog svijeta u kojem vas očekuju ugodna otkrića.

Princess će uzgajati stoku, žetvu, pripremati jela, ukrašavati imanje, pa čak i praviti obrte. Ali ove jednostavne aktivnosti samo će ojačati simpatije među vitezovima, što im jamči određene povlastice.

vitezova natječe se u demonstraciji hrabrosti i snage na turnirima, i preferiraju krevete vojnog kampa s mekim pernatim krevetima. Postupno se njihovi oklopi i oružja istroše, a morate ih ažurirati kupnjom u trgovini ili izradom kovačnice.

Iskoristite odnos

Vi jednostavno ne možete bez kontakta s suprotnim spolom, ako želite krenuti naprijed i postići nešto u igri Loyalty: Knights i Princess iPlayer. Za oboje ovo donosi:

  • Financijsko blagostanje
  • Povećava razinu slave
  • Daje ženama zaštitu

. Prihod se izražava brojem kovanica i rubina. Osobito vrijedne predmete zamjenjuju rubinima, a možete ih nabaviti prilikom ispunjavanja zadataka i razina slanjem vijesti na zid igre ili razmjene glasova prijatelja.

vitezova novčića prima, obavlja razne zadatke i nakon svake pobjede u bitci. I princeze su obogaćene dok rade na farmi, a obavljaju i zadatke.

Postoji još jedna vrsta prikupljanja imovine. U ovom odjeljku stvari padaju sa škrinja ili se mogu naći u travi. Princeza ih dobiva nakon što je kamen uništen, drvo je posječeno ili uz dobru berbu plodnih stabala. Princ, da postane vlasnik poklon kutije, mora pogledati princezu. Ona se odnosi prema gospodinu na večeru, a nakon što mu se obrok skine sa stola. Tek tada će se pojaviti prsa, koje će vitez podići.

. Likovi moraju zaraditi slavu radeći posao susjeda, neki rade ili primaju goste. Vitezovi će pronaći bonus u blizini šatora i princeze u njihovoj vili. Donesite slavu kao zajedničko djelovanje heroja. Princeza će nahraniti princa kuhanim jelom, a on će joj donijeti slavu. Zatim odlazi na turnir i, u slučaju njegove pobjede, komadići slave već su dobili oba. Ali to je samo ako su angažirani ili suosjećaju jedni s drugima. Princeza, koja ima zaštitnika, zna da je njezin dvorac zaštićen, a susjedi joj neće ukrasti prsa i ptičja gnijezda.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more