Oznake

Combat sektor

Alternativna imena: Sektor Combat, Combat Sektor

Combat Game Sektor - Preglednik fantastična akcija u 3-D formatu. Ovaj interaktivni online igre mogu vam gladijatora i poslati u budućnosti boriti za svoj opstanak. Upotrijebite svoju priliku otići do velike lige i postati pravi prvak. Vjerujemo da će, ako se odlučite igrati Com šišmiša Sektor - adrenalinski ste dali! Ogroman izbor oružja i opreme, sposobnost da se poboljša, različitih načina igre, prekrasne kartice, uzbudljive borbe - sve to i još mnogo toga velikodušno daje Com šišmiša Sektor igru. Za sudjelovanje u fantastične događaje potrebno Com šišmiša Sektor registraciju. Projekt, u principu, dostupna svima. Od glavnih zahtjeva sustava do parametara su ok Adobe Flash Player. Ako je potrebno, možete ažurirati player. Pridružite nam se u igri Com šišmiša Sektor je kako slijedi:

1) idu u igri iu prozoru koji se pojavi, unesite ime, lozinku, pritisnite gumb "Registracija".

2) pojavljuje se novi prozor gdje opet ponavljam već navedene podatke (korisničko ime i lozinku ), obavijestiti svoju email adresu i kliknite na "Sign Up".

3) Tijekom sporazum registracija prihvaćanje.

Na početku dođete do glavnog izbornika, podjele koji bi trebao kandidirati za razvoj gaming svijetu. Možete uzeti oružje ili bezglavo hrle u boj - kao Com šišmiša Sektor odlučite sami igraju.

Borbeni sektor može igrati na bilo kojem od četiri automata karticama. U početku na raspolaganju map "Izgubljeni hram", kao i drugi postali dostupni za postizanje određene razine. Ovaj pusta Crkva ima križni oblik, a rubovi su postolja dizajniran za skloništa. Karta "Sky platforma" - bivši troposferskim proizvodnja benzinska postaja. Ovaj trg s križem unutar i koridora duž konture sada savršeno prilagođenih bitkama gladijatora. Karta "uništio most" - gladijatorski arena pravokutnog oblika s različitim preprekama i skloništa. Legenda kaže da je most srušen u ratu, onda je počela izgradnja koja je u konačnici bila smrznuta. I još jedan hot spot za borbe gladijatora karte "pustoš". Ovo je tipičan napustio geološka kriv čijem području je gdje pijankama.

Bitke se održati u batch načinu rada. Timovi su podijeljeni u crvene i plave. Oni se formiraju slučajno odabranih igrača. Borba traje 15 minuta. Pobjednik je onaj koji će uništiti više neprijatelja.

Prije sudjelovati u vojnoj akciji, brinuti o streljivo za njegov Gladiator. Com šišmiša Sektor online igra nudi kupiti oklop, oružje, pojačala i uređaja. Sve kupiti u trgovini u igri valuti. Dobit ćete primiti kao rezultat pobjede u borbi. No, također je dostupan za kupnju za stvarne valute. Neka se usredotočiti na raspoložive opreme u igri. Arsenal oružja je vrlo bogata. Igra Com šišmiša Sektor je moguće, pomoću takvog oružja kao

 • Jurišna puška čepa (m) "Hornet"
 • Shotgun RPM (e) "Dobermann"
 • Plazma revolver TP-P6 "Meteor"
 • Automatski pištolj CCI-15 "Komarac"
 • AutoRun CPM-025 "škorpion"

Među oklopa ima

 • Odijela velika otpornost KVSP "Universal"
 • Scout KAR-3y "podivljati"
 • Vojska KAR-2C "Commando"
 • NKSN (e) nanotkaney "kimera"
 • Heavy bronekostyumy TAC-47 "Branitelj"

Jedinice u igri su specijalne uređaje, čija je uporaba poboljšava neke parametre. Oni također pomažu u pravo vrijeme kako bi stvorili određeni učinak.

U igri ćete naći uređaje kao što su:

 • D-2 "Cheetah"
 • UPR-z "optimizaciju"
 • Modul MSDP-1200 "Re-Animator"
 • CP Prijenosni radarski sustav (k458) "Vidjelac"
 • Popravak uređaja RU-2 (nt) "Vanguard"

Pojačala - materijal koji je na kraju konzumira. Oni se razlikuju od uređaja kratkog trajanja svog djelovanja. Međutim, možete značajno poboljšati parametre gladijatoru, pomoću, primjerice, injekcije PS1K "Combin" spetspatron ASO "preparator" holografski rekorder Zug "Bljesak" i više. Akcijske pojačala iako prolazi, ali ponekad može igrati presudnu ulogu.

Za prelazak na nove razine, morate pratiti količinu bodova. Naravno, kako bi poboljšali stvari koje su dostupne za stalno, ali je lijepo kad visoke razine pružiti priliku da posjedujete više savršen, već nedostupan oružje!

Sektor Kombat igra za vas još jedan iznenađenje - mogućnost sudjelovanja u natjecanjima i osvojiti nagrade. Natjecanja su i vojne i kreativni.

Dragi nick, uvjerite se sami u uzbuđenja prekrasnoj igri! Vrijedi samo posjetiti svijet gladijatora - i vi ćete postati čest gost u igri stranica. Skraste Zanimljiva vježba svoje slobodno vrijeme! Preostaje Vam ugodan doživljaj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more