Oznake

Kraljevstvo

Alternativna imena: Kraljevstvo

Da se upoznaju s velikim online igra koja će vas zavesti s ne jedan sat, zamisao studio SKAZKA - igra Britaniji. Velika nezahtjevne resurse računalne grafike, i istodobno je dovoljno dobra i šareni u prvim minutama igre stvara veliku pogled na igru. Kraljevstvo igra ne zahtijeva teške uvjete računala - samo prosjek stroj za uredski rad (Intel Celeron 900, 128 MB RAM, zvučna kartica i internet veze, naravno). Kingdom Online registracija je jednostavna i traje manje od 5 minuta. Kako bi se registrirali lik nije potrebno izabrati svoje karakteristike

Race (vilenjaci i muškarci)

Paul

Zanimanje (ratnik, ubojica, Paladin, razbojnik, mage, redovnik), prednosti i nedostaci svake specijalizacije nešto niža

Izgled (lice, kosa, boja kose)

Isto tako, potrebno je upisati podatke organizacijske registracijskih

- Naziv znakova (3-16 znakova), možete generirati slučajan ime

- Adresa Mail

- I potvrdite lozinku - poželjno je koristiti male i velike latinične znakove i brojeve.

Kraljevstvo online igra bilježi od prve minute, a posebno svojoj parceli, koja se temelji na borbi za prijestolje i krvav rat između dvaju naroda jedne velike zemlje. Sukob je nastao kad je, nakon smrti kralja i Vijeća Prinčeva u antičkoj kruga počeo boriti za mjesto na prijestolju, a zatim tu su godina besmislenih ratova koji jednostavno potkopali ekonomiju i duh Kraljevstva. Morate pokušati staviti stvari kako bi se riješiti sve zagonetke ovog svijet mašte. Možda je vaše sudjelovanje biti dovoljno prednost jedne stranke. Možda možete mijenjati nešto jednostavno riješiti sukob, u svakom slučaju, biti vrlo komplicirano i zanimljiv problem.

Igra ima šest glumiti klase, od kojih svaka ima svoje prednosti i slabosti. 4 od njih bori - ratnik, strijelac, Paladin i ubojica. Vješte ruke i nasilnici su osvojiti čarobnjaci i redovnike, ima profit od paladin kao ratnik i redovnika. Jaki napad čarobnjaka i strijelci nanose štetu vojnika i razbojnika ranjivim. igrati online igre Kraljevstvo ne znajući ništa o artefaktima sustava i zaštitnu odjeću - koji još uvijek idu na bojnom polju, bez oružja. Kvaliteta kacige, štitovi tunike vas spasiti od fatalnih udaraca, privjesci, prstenje i čari vam dati čarobnu otpornost i poboljšati neke od parametara, a zahvaljujući svojim oružjem, možete osvojiti stotine protivnika. Sustav borbe u Britaniji savršeno osmišljenog i sve borbe ili masivne bitke odvijaju u realnom vremenu. Postoje arene gdje se mogu mjeriti sebe 1 1 ili tamnice su ispunjena tisućama čudovišta također redovito održavaju turniri na kojima možete postati prvak u Britaniji, ali je potrebno proći temeljitu obuku i pokupiti odjeću, prikladnu za svoju klasu i razinu. Britanija dopušta igrati kao u razvoju mirno obavljanje različitih zadataka, što također može razviti, ubijajući čudovišta ili borbe s drugim igračima. Zemlje kojima su izgubili dom najmoćnijih čudovišta, ubojstva koja daje maksimalnu količinu iskustva, novca i resursa, ali sama miješati u ove zaboravljene zemlje se ne isplati, jer umjesto blago škrinje ispunjenih, možete vratiti bez ičega, pa čak i izgubiti sve što je bilo. Sići u tamnicu izgubljenih zemalja, morate okupiti grupu od 5 ljudi. Na kraju svakog mjesta Izgubljeni Zemljišta pripremiti vam gadno iznenađenje u obliku jakog raid boss čije ubojstvo prilika da se najbolje oklopa i oružja. No, kako bi za to da se elitni odijelo, možete obavljati zadatke ciklus "Heroji Chronicles", jer je takav oklop potrebno osvojiti Royal turnir. Zemlja Britanija je podijeljena na mnogo malih područja

- Zemlje pločica

- Lost Zemljišta

Zima limit

- Planine Horrasa

- Crvena dobro

- Folkstron

- Muddy Močvara

Neki od njih pripadaju uglavnom vilenjaci vladavina na neke ljude razviti na neprijateljski teritorij bio predmet izazov, ali stvarno. Nadamo se da će vaše sudjelovanje u igri će vam donijeti mir u zemlju mašte kraljevstva.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more