Oznake

Gusari III

Alternativna imena: Gusari III

Gusari III - računalne igre u žanru simulacije. Gusari 3 igre otkaz kao nastavak niza igara gusari. Razvijen i izdan od strane ruske tvrtke Akella. Igra nije novost, uvedena na svijetu u 2005. Ali ima, kao i sve računalne igre, i profesionalce, i, naravno, nedostaci igra osvojio priznanje znatan broj obožavatelja. Igra gusari III dodatno je dopunjen nekoliko igara, nije mnogo poboljšana verzija za bolju kvalitetu slike i još mnogo zanimljivih priča.

Imate priliku prije utakmice, ako niste ljubitelj toga, pregledavati internet prezentirani gusari tri videa. Budite sigurni da pažljivo pročitate kroz pregled igre. Zatim možete nastaviti na mjestu gdje možete skinuti gusari 3 i nastavite na putovanjima morem.

Imajte na umu da je ruska mogao napraviti prilično fascinantnu priču o igri Corsair 3.

Igra je posvećena života u moru na Karibima hodočasnika, osobito glavnih pomorskih zlikovaca - gusari. Prva razina kroz igru ​​može činiti da vas malo dosadna. No, to je tek početak. To vam daje priliku studirati, upoznati s igrom. Sve počinje s potrazi za blagom svog oca. Svi detalji će naučiti od stranca, koji je uveden još jedan od svog oca.

Ovdje su samo dvije glavne likove. To je brat i sestra

• Blaze;

• Beatrice.

Blaze - usvojeni sin, poznati gusar - putnik Nicholas Sharpe. Ovaj mladić je spremna, pametna, puna lukavosti i snage. Iako je entuzijazam za pronalaženje blaga nije snažno razvijene na vrhu.

Beatrice - duha i bezbrižna djevojka, kršeći sve moguće zakone zemlje i vode. Dobri borbe, uvijek s vama blade, koja posjeduje spretno. Dodgy, ali njegova momčad neće uvrijediti.

Odaberite svoj lik za vas. Oboje su pod vašom kontrolom, sve će gusari 3 zadataka. Možete odabrati zemlju, na strani koja će vas odvesti u Engleskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Nizozemskoj i gusara. Za sve igre, možete promijeniti smjer sljedbenika, već samo zanima kada. Glavni nastaviti jedan glavni zadatak igre - osvojiti prvi otok u Karipskom otočju i iskoriste sva četiri kolonije zemlje.

U Dogs 3 brodovi imaju svoj vlastiti, svaki zaraćenih strana. I imaju određene razlike, odnosno prateće zastavu.

Graphics nisu na najvišoj razini, ali ukupna slika prikazana je u pristojnom obliku - svijetle, lijep i privlačan. No, soundtrack u velikoj razini. Jasno je dao sve moguće posljedice.

Ne postoje nekoliko računalnih igara o gusarima. No, još uvijek vrijedi plaćati pozornost na ovom slučaju, budući da je pušten a ne Amerikanci. To se jednostavno ne upoznati se i ne baš igrati.

Također, ne zaboravite da pošaljete igra Corsair III drugove koji vole igrati, a ne samo.

Požurite web stranicu na kojoj možete kupiti odmah, odnosno preuzimanje igre gusari 3.

Sretno gameplay morska prostor!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more