Oznake

Gusari: Grad napuštenih brodova

Alternativna imena: Gusari: Grad napuštenih brodova

Gusari: City napuštenih brodova - RPG računalna igra RPG, simulator. Igra gusari: Grad napuštenih brodova razvijene i objavljuje Akella u ruskoj suradnji s morske. ru. Ona je objavljena kao dio kontinuiranog serije igara o životu u divljini pirat s Kariba - Na gusari. Ova verzija je poboljšana koliko god je to moguće u onim dijelovima, koji se, u određenim razloga, nisu eliminirani na početku. Neki serije igara iskazuju ne samo za naše sunarodnjake, kao i dalekim zemljama.

Za procesu igra, i općenito s pričom, preporučujemo vidite zastupljena na Internetu, gusari: Grad Napušteni Ships video i čitati kroz pregled. Zatim ćete posjetiti stranicu gdje možete igrati gusara: Grad napuštenih brodova skinuti.

Tvoj lik će biti izabran od strane suzdržanost od tri predstavljena

• Peter krvi;

• Ian Stace;

• Diego Espinosa.

Peter krvi - liječnik, pojavila proći najtežih. No, s ciljem da postane najbolji morska vuka.

Yang Stace - trgovac - lopov. Služio kao plaćenik u Europi. Karibi nadajući se da će dobiti na trgovinu.

Diego Espinosa - dobiti priznanje od najbogatijih kreće na putovanje i avanturu na Karibima.

U odnosu na prvu verziju, ovdje dolazi novi lik, liječnik - Peter krvi. On se pojavljuje s ciljem da liječe pacijenta na imanju u Engleskoj. I onda on dobiva uključeni u sve glavne parceli od igre.

A glavni zaplet igre je da morate ići do kraja u svojim gusari: Grad napuštene brodove zadataka i zadataka. U skladu s tim dobivaju poticaj za njih, u najboljem slučaju, novi poboljšani brodova.

Kroz igru ​​možete odabrati joj krajolika ćete uzeti dok prolazi posao na svom teritoriju: Engleska, Francuska, Španjolska i Nizozemska. Svi ti narodi imaju svoje karakteristike koje će zadovoljiti tijekom igre.

Također je ažuriran u igri gusari: Grad napuštene brodove oružja. Uklonjeno zbog loših performansi animacije vrsta kao što su bokseri i kandžama. No, tu su detaljne i poboljšana pokreta u borbama s nekim oružjem.

Naravno, igra gusari: City napuštenih Ships novca igra važnu ulogu. Budući da je za zlatne groznice sve gusari u svijetu. No blago u igrama ovog žanra nije mjesto gdje se ne ide.

Igra Grad napuštenih brodova, kao što je rečeno, najbolji je unaprijeđena verzija prvoj verziji. To se odnosi prije svega grafičke slike u. Uostalom, ovdje je bila ugodna slika, zahvaljujući grafike i animacije, koja je na pristojnoj razini. Nema zvuka izmjenama datoteka, jer je već bio na zadovoljavajućoj razini.

Pa to je vrijedno da se okušati u gusarskoj junaštvo na primjeru ruske izrade. Ne zaboravite da savjetuje svoje drugove.

Već sam počeo u potrazi za mjestom na kojem možete igrati Grad napuštenih brodova za preuzimanje? Odgovor je potvrdan. Pa dobro igrate!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more