Oznake

Kozaci: Povratak na rat

Alternativna imena: Kozaci: Povratak na rat

Igra Kozaka: Povratak na rat - dostojan nastavak projekta za nekoliko mjeseci uspjeli poremetiti većina ljubitelja žanra strategije. Ova priča hrabrih ratnika koji su opet u ratu. Dakle, budite spremni provesti idućih nekoliko dana na računalu. I upozoriti sve prijatelje - tko zna, on će razumjeti.

To je možda jedan od najvažnijih vrijednih projekata koji se prije nekoliko dana, tjedana, mjeseci, čak i tako, ne smeta provesti život. U novom Kozaka Povratak u ratu glavni "trik" ostaje nepromijenjena - kul gospodarski dio. Ono što je istina za sada je jednu pobjedu neće biti dovoljna.

Dok je većina projekata koji se odnose na taj žanr, većina uspješan ishod bitke ovisi o broju izloženih na prvoj borbenoj liniji opreme, mogućnost pobjede u Kozaka je usko povezan s vještinom igrač i njegov razinu taktičke razmišljanja. U Kozaka: Povratak u ratu mogu slobodno uživati ​​u svim borilačkim postojeće konstrukcije kako bi dobili pobjedu. Dakle, konjica obično traje masivno važnu disciplinu za pješaštvo i topništvo će uspjeti samo ako se pravilno stavljen na bojnom polju. Tijekom borbe borbene zapovjednici će razveseliti štićenike lijepu riječ i primjer, naravno.

U principu, da ne govorimo - iste Kozaka, koji su bili u mogućnosti da te volim ponovo u redovima, oni su se vratili i spremni žuri u boj ovaj vrlo drugi!

Za početak igre, kao što je ranije distribucija prvi će morati Kozaka: Povratak u ratnom preuzimanje. Na raspolaganju razne bujica i mnogo više postojeće veze - ništa ne poriče, a za nekoliko minuta već će biti u mogućnosti da uronite u omiljene igre. Kada uđete u igru ​​odmah shvatiti da programeri ne gube vrijeme uzalud - ugodno iznenađenje i inovacije nam omogućiti da igra kao udoban i zanimljiv. Važno je napomenuti da je novi dizajn izgleda više strateški, koji obećava igračima puno novih avantura i nezaboravnih emocija.

Sada igraju Kozaci: Povratak u ratu će se pomoću dvije nove države - su dodani na kartu Švicarske i Mađarske. Dakle, budite spremni na ponovno proučavanje karakteristike oružja, strategija i odabir najprikladnije opcije za djelovanje (ili interakcije - Game Kozaka: Povratak u ratu omogućuje igru, daje mašti na volju, što će imati svaku priliku iskušati svoju sreću kao taktika).

Za programere kamatne su dodani projekta nekoliko dodatne jedinice u kojoj imate kako bi veliki broj radnih mjesta. U ovom završetka projekta je pripremljen za ljubitelje stotinjak unique misija. Stvara odgovarajući atmosfera kul grafike i odlične glazbe.

Pogledajte što je još novo očekujete u projektu može se revidirati za Kozaka: Povratak u rat videa prikolici. Naravno da vas neće ostaviti ravnodušnim!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more