Oznake

Crystal Vječnost

Alternativna imena: Kristall Vechnosti

Crystal vječnost online - je besplatni MMORPG online browser igra, gdje se događanja odvijaju u svijetu u kojem se nalazio velik artefakt - Crystal Vječnost podarena od drevnih bogova. No, sa stoljetnom civilizacije, žive u ovom svijetu, je počela propadati zbog želje za moći, pohlepi i zavisti, a zatim su bogovi podijeljen u nekoliko ulomaka Crystal i razasuti po svijetu ...
... Morate znati gdje ovi fragmenti, i kako ih okupiti. No, prije nego što prođe Crystal vječnost online registracije, što će biti na glavnoj stranici u igri će biti pozvani da isprobate demo bitku, kako bi se razumjelo da, će vas zanima ili ne.

Dakle, nakon probne demo bojnom polju, ako ste se odlučili da ste vrijedni što testirati svoje sposobnosti u online igri Crystal vječnost, unesite registracijski e-mail teren i lozinku. Na ovaj datum Crystal vječnost će biti više.
Zatim, što će se tražiti da odaberete jednu od dvije države: Northern Alliance ili carstvo Južni otoci, koji su nekoć bili ujedinjeni i prijateljski ljudi sebe nazivaju - Empire of Light.

Nakon odabira stanje, možete odabrati svoj razred lik: to može biti početnik ili Recruit.
Crystal vječnost online igre, vaš lik nudi niz zanimanja: herbalist, Alchemist, Prospector, Jeweller, tinte, ribar, liječnik i ubojica. No, imajte na umu da je liječnik i Krvnik međusobno isključuju (odnosno, ako ste izabrali profesiju liječnika, da je bio krvnik ne može biti i obrnuto). Zahvaljujući zanimanja, vaš lik može podići svoju razinu vještine.

Igrajte igru ​​online Crystal vječnost, u borbi s neprijateljem, vaš lik će primiti slavu, koja doseže potreban iznos će automatski biti razmijenjeni za činova. Ove Činovi dati svoj karakter mogućnost kupiti posebnu vojsku trgovinama unikati (opreme).

U igri Crystal vječnosti online, vaš lik ima priliku poboljšati učinkovitost svojih stvari. Ova značajka se zove - oštrenje. Predlažem da se dodatno istražiti mogućnosti ove značajke: tako, "izoštri" možete dotjerati bilo koji komad opreme, iznimka - borbene zone i borbene ruksaka. Oštrenje povećava za određeni iznos jednu stavku statistike: izdržljivost, snaga, spretnost, inteligencija, Will, Mudrost, ili moral. Vrijednost po kojoj bi se poboljšala učinkovitost ovisi o objektu koji je korišten za oštrenje. Koje specifične karakteristike izoštri, nasumce izabrana iz dostupnih mogućnosti na stvari.

Vrste predmeta koji se mogu koristiti za napraviti "oštrenje": Oštrica mast impregnacija energije, energetska kristalno filigranska pojačanje, ojačavajući Rune simbol i Universal Energy pojačalo.

Igrajte igru ​​online Crystal vječnosti, što može pumpati svoj karakter kroz sudjelovanje u trivijalnih zadataka i sudjelovanje u lovu na čudovišta / životinja. Kao bonus, vaš junak će steći iskustvo, ugled bodova, kao i novac i korisne predmete.

U ovoj igri, vaš lik ima priliku igrati vjenčanje s njegovim izabranicima. Nakon ceremonije vjenčanja, vjenčanje mjesto administratora, vaš heroj i njegova zaručnica će biti u mogućnosti koristiti bonus vjenčano prstenje.

Igraj Crystal vječnost može biti ujedinjeni u klanovima i sudjelovati u ogromnim bitkama s čudovištima u posebnim slučajevima, kao i na svjetskim PVP bitke.
Ako sve ovo zabavno i da ste spremni za nevjerojatan avanture, zatražio da se registriraju u igri Crystal vječnosti.
U Crystal vječnost igra će biti zanimljiv svima!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more