Oznake

Svjetski kup

Alternativna imena: Svjetski kup

World Cup-line - je multiplayer browser igra u žanru "nogometni menadžer", u kojoj igrač djeluje kao vlasnik nogometnog kluba, jedan od 16 profesionalnih nogometnih liga.

Svjetski kup online igre ne treba instalirati igru ​​klijenta, a dostupan je s bilo kojeg preglednika. Za početak igre, morate se upišite Svjetski kup: Možete ući u igru ​​uz pomoć društvenih mreža, kao što su, Mail. ru, Facebook, mucanje, VK (ako ih ima registrirani račun u jednom od njih), ili izravno sa stranice putem obrasca za prijavu (u polje vrste podataka e-mail i lozinku, prihvaćam uvjete Pravilnika o igri i pritisnite gumb "Registracija"). Registrirajte se u ovoj fazi u igri Svjetsko prvenstvo završava, a zatim su se stvorili postavke igre: u novom prozoru, unesite korisničko ime u odgovarajuća polja (nick) ime budućnosti kluba, izaberite nacionalnu ligu od 16 zemalja, i kliknite na "Next". Nakon toga, u sljedećem zaslonu će biti zatraženo da se podvrgne tečaj na igru ​​(to je poželjno da se! ) Ili napustiti ga. Pa, sada možete pokušati igrati online Svjetsko prvenstvo.

Glavni cilj igre je za kupnju i obuku igrača, kao i odabrati najoptimalnije taktike igre i razviti infrastrukturu kluba. Osim toga, morat ćete se angažirati više mladih igrača iz vlastitog obrazovanja, te sudjelovati u raznim nacionalnim turnirima.

Glavni cilj igre - stvoriti najuspješniji nogometni klub u ovom projektu.
Prva pobjeda u igrama, tim će dobiti prvu razinu. Postizanje 2. stupnja, tim se automatski pohranjuju u prvenstvu odabranoj zemlji (u ovoj fazi to bi se svesti). Dosežu nove razine, možete otići u gornjem podjela, gdje je nova zgrada će biti dostupna infrastruktura kluba, i više atraktivnih turniri. Za prelazak na svakoj novoj razini, morate dobiti određenu količinu iskustva, koje se za sudjelovanje u igrama (pobjednik - 3 boda za neriješeno - 1 bod).

Svaki igrač ima svoju poziciju u igri, a svaki predmet ima svoje karakteristike. Ovdje su glavne karakteristike igrača u projekt online igre Svjetski kup
- Golman (brzinu, okretnost, reakcije)
- branitelj (brzina, uzimanje lopte, osobne njege, Kontrola lopte, preciznost mjenjača)
- Vezni i Naprijed (brzina, kontrola lopte, precizni štrajkovi, snaga udaraca, preciznost mjenjača).
, Nakon svake utakmice karakteristike igrača se mijenjaju, i njihov performans razina ovisi o različitim uvjetima, kao što je na razini trenera i momčad treniranju, važnost utakmice, i tako itd.

Vrlo važna uloga pojedinih igrača za uspjeh
Talent - veći igrač talent, to brže razvija.
P.. Spremnost - shvatiti koliko je igrač spreman za utakmicu.
Moral - viši indeks je, više samopouzdanja igrač osjeća na terenu.

Svaki igrač ima fiksnu plaću, koja varira ovisno o iskustvu i vještini (viši razred, više plaće).
Igrati Svjetsko prvenstvo igra online mogu sudjelovati u raznim prijateljskim utakmicama i turnirima, organiziranje njegov tim najprikladnije stil: Brzo igrati u prolazu, obično igra u prolazu ili dribling.

Svjetski kup online igre omogućuje bilo koji igrač tima utvrditi status: Ostavite tim, stavi na prodaju ili odbaciti.

Igrati Svjetsko prvenstvo će biti zanimljivo za sve koji nisu ravnodušni prema nogometu. Ako itko ima bilo kakvih pitanja o ovoj igri, dostupan korisničku podršku uvijek je potrebna pomoć. U ovom pregledu nisu sve značajke ovoj igri projekta, budući da je dovoljno velik i funkcionalna. I hvala na pristupačan i razumljiv sadržaj informacije, možete puno naučiti tijekom igre.

Kako igrati na Svjetskom prvenstvu, ne treba puno, samo želja, želju kako bi se postigla svoje ciljeve, i naravno, Svjetsko prvenstvo online registracije!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more