Oznake

Left 4 Dead

Alternativna imena: Left 4 Dead

Igre Left 4 Dead je multiplayer računalne igre. Ova igra je dizajnirana u stilu pucač i događanjima u njoj u prvom licu.

Osnova za akcijske igre je borba preživjelih protiv horde zaraženih ljudi.

Preuzmite Left 4 Dead može samo odraslim igračima. Za maloljetne korisnicima pristup igri je zatvoren.

Video Left 4 Dead može se naći na službenim stranicama igre ili na youtube. U video otkriva suštinu igre, likovi su prikazani i druge informacije o igri.

Igra Left 4 Dead računalo možete igrati u multiplayer modu i jednog igrača i co-op.

  1. Co-op mod. U ovom modu, naredba predstavljao prolaznu igru, ovaj mod je i glavni. Svrha zadružnog način - da prođe jedan od tima kampanje za nekoliko (4) igrača. Vaš tim može boriti jedan do četiri osobe. Igrači koji su nestali u igri, zamenivayutsya robota kojima upravljaju računala. Međutim, tijekom igre možete pričvrstiti ljudskog protivnika. Ako vam je potrebna kako bi se kratko zaustaviti igru, nije potrebno da napusti igru ​​ili pitati druge igrače čekati. Možete prenijeti upravljanje njegov junak bot, bez straha da će na njegovo mjesto će biti netko drugi. Osim toga, upravljač je prošao bot automatski, ako ste u roku od 25 sekundi stoji na mjestu.
  2. Single mode. To je način na koji se druga Survivors igrači kontrolira računalo. Botovi (računalo igrača) te slijediti, pucati preko zaraženih ljudi, spasiti, pomoći i liječiti drugim igračima Preživjeli, no ne mogu otvoriti skloništa vrata, aktiviranje "panike događaj" i uzrok Horde i nanesite bacanje oružje zbog strateškog dionice. Isto tako se ne može koristiti taktičke vještine. U stvari, ovaj mod je kompletan prototip kooperativni mod s jednom razlikom - to možete reproducirati samo jedan, nitko drugi neće biti u mogućnosti da vam se pridruže. Nakon smrti vašeg lika igra završava. Najbolje je početi s uvođenjem Left 4 Dead iz tog režima.

U igri Left 4 Dead igra glavni lik što hoće. Sami likovi su podijeljeni na preživjelima i zaraženo. Preživjeli su:

1. William Overbeck je veteran Vijetnamskog rata. On je iskusan vojnik. U jednom trenutku on je služio u Specijalnim američke vojske.

2. Francis je jake volje i biciklist, koji je u potpunosti prekrivena tetovažama. On mrzi gotovo sve.

3. Zoe je najatraktivnija cura u igri. Ona je kći bogatog čovjeka. To se može pristupiti na najvišoj razini s vatrenim oružjem.

4. Luis je odjel novaci sustavi analitičar. Ovaj lik odlazi u mirovinu, nakon što je virus pojavio.

Zaraženo - su ljudi koji su podlegli virusu.

U igri Left 4 Dead oružja podijeliti u nekoliko vrsta:

  1. Metil oružje.
  2. vatrenog oružja.

Svaki lik odabire vrstu oružja koje je on voli većinu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more