Oznake

Zemlje carstava

Alternativna imena:

Lands of Empires je zanimljiva strategija za mobilne platforme. U igri ćete vidjeti kvalitetnu grafiku s pažnjom na detalje. Glazba nije nametljiva, ne iritira i ne smeta tijekom vremena.

U igrici morate upravljati naseljem u svijetu mašte. Ovo će spriječiti horde demona koji napadaju čarobni svijet.

Bit će potrebno učiniti sve kako bi vaš grad opstao i mogao se razvijati.

Ali prije igranja Lands of Empires morat ćete proći kroz kratki vodič u kojem će vam se pokazati osnove kontrole.

Sljedeće će započeti teška misija. Morat ćete imati vremena da se uključite u nekoliko aktivnosti u isto vrijeme:

  • Istražite svijet oko sebe u potrazi za skrivenim blagom koje možda čuvaju demoni
  • Proširite svoje granice
  • Skautirajte izvore resursa
  • Pronađite staništa titana i dobijte priliku ojačati svoje trupe ovim čudovištima
  • Uništite demonske jazbine i oslobodite izbjeglice
  • Povratite i ponovno izgradite uništene gradove kako biste ojačali svoje carstvo

Kao što ste već shvatili, svijet u igri ima ozbiljnih problema. Ako se vi i drugi ratnici ne oduprete hordama zlih duhova, on neće dugo trajati. Kako biste se uspješno oduprli pokušaju zarobljavanja vaših posjeda od strane demona, osim moćne vojske, trebat će vam i talentirani generali heroji. Svaki od zapovjednika ima svoje jedinstvene sposobnosti, koje se također odnose na vojnike pod njegovom kontrolom. Nakon što ste bili u mnogim bitkama s porastom iskustva, razina vaših armija će rasti. Poboljšajte karakteristike i samih ratnika i zapovjednika.

Tijekom putovanja i tijekom bitaka, vaše vojske mogu pronaći opreme koja povećava vojnu moć jedinice ili artefakata i blaga koji će pomoći da vaši gradovi budu zaštićeniji ili pružiti druge bonuse.

Osim vojnih poslova, nadzirat ćete izgradnju svog uporišta. Vodite računa o raspodjeli sredstava kako bi ih bilo dovoljno za sve što vam je potrebno. Gradite farme, objekte za žetvu resursa, barake i kuće.

Mnoge zadatke u igri vrlo je teško izvršiti sami. Potražite saveznike ili samo razgovarajte s drugim igračima. Zajedno ćete moći postići uspjeh u izvršavanju zadataka u kojima sami ne možete izaći na kraj. Ujedinite se u sindikate i pomažite jedni drugima.

Ako se sjetite posjetiti igru svaki dan, tada ćete, kao iu mnogim drugim igrama, dobiti dnevne i tjedne nagrade za prijavu.

Tijekom sezonskih praznika u igri se održavaju posebni događaji s vrijednim i vrlo rijetkim nagradama.

Trgovina unutar igre ažurira svoj asortiman svaki dan. U njemu se prodaju za valutu igre i pravi novac, vrijedne resurse igre, korisne predmete i opremu.

U

ažuriranja koja izlaze s vremena na vrijeme dodaje se novi sadržaj. To mogu biti novi načini igre, misije i zadaci. Osim toga, oružje i druga oprema.

Lands of Empires besplatno preuzeti za Android možete klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Instalirajte igru sada i sudjelujte u spašavanju svijeta pogođenog prljavštinom!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more