Oznake

Lava Online

Alternativna imena: Lava uživo

Kako se osjećate o fikciji? No, putovati kroz vrijeme? Ako pozitivno, ne prođe Lava Online. Samo prije nego što počnete punjenje margine stranice Lava registracija online, provjerite je li vaše računalo opremljeno sljedeće:

• Brzina procesora od najmanje 1. 5 GHz;

• Memorija - 256 MB

• 3D 64 Mb;

• Operacijski sustav WIn2000/XP/Vista.

Pridružite nam se u igri molimo Lava vojnu dizajn s "praga". U stvari, od vas će biti zatraženo da se ritual da se u ne tako dalekoj budućnosti post-apokaliptičnom svijetu. Prolaz Lava Online registracija faza se sastoji od sljedećeg:

1) Uvod prijava (ime pod kojim ćete ići i "govore" u igri).

2) Lozinka (6 do 16 znakova).

3) Navedite valjanu e-mail adresu i svoj spol.

4) Unesite kod sa slike.

5) Upoznavanje i poštivanje FAQ i Uvjetima korištenja.

Nakon vas, naravno, možete preuzeti igre klijenta, čija instalacija će smanjiti opterećenje na internetskom kanalu ... ali ako veza je moćan, samo pritisnite gumb "Play" i hrabro uranja u uzbudljivom virtualne stvarnosti.

Možete početi igrati igru ​​Lava Online sele u naselju nalazi se na sjeveru Afrike. Usput, u geografsko-dizajn u potpunosti odgovara stvarnom krajolika afričkog kontinenta. Njegovo prvo iskustvo će zaraditi kroz klanje neprijateljskih vojnika ili čak štakora. Nemojte se ustručavati i zgrabite sve što će pasti s poraženim neprijateljima, jer na taj način možete skupiti puno vrijednosti za njihovom naknadnom preprodajom.

Ako je tako dogodilo da je upravo počeo igrati igru ​​online lave, već s ciljem da se ispuniti neke zadatke, onda ćete morati pronaći karakter, preko koje će glava visi uskličnik. To je angažiran u raspodjeli radnih mjesta, donosi mnogo iskustva, koji je potom potrebno igračima da se iz tog mjesta. Samo ne žurite previše s tom akcijom, kao povratak se nije vratio. Bolje da pumpa u izvornom mjestu najmanje do pete razine.

Jači od vas će prevladati neprijatelja, više iskustva sada. Lava online igra karakterizira bitaka u realnom modu, tako omesti od borbe se ne preporučuje ni o čemu. Usput, možete boriti samo izvan gradskih granica. Izbor oružja vrlo je raznolik: online igra Lava ponuditi vam pištolje, strojnice, noževe ... pa čak i mogućnost goloruke borbe. Vjerujte mi, lokalna borba da molim vas, čak i ako - poznavatelj i ljubitelj tih strijelaca. A ako ne, što je najvažnije, ne zaboravite da obratite pozornost na zdravlje svog junaka. Nula znači smrt.

Lava online igra može pohvaliti prisutnost dvije valute:

• Afrički - koristi svakodnevno u razne svrhe kućanstvu.

• Zlato - može se kupiti samo za pravi novac. Koristi se za kupnju u igri jedinstveni veshchichek. No, to ne, kako se to lako: igrati Lava, provode svoje "krv" ne morate, ako to nije moguće.

Nekoliko riječi o priči. U lipnju 2012 došlo je jaka erupcija Yellowstone vulkana i naknadno otpuštanje visoko toksičnog pepela prinuđeni da umre od gušenja desetaka tisuća Amerikanaca. Onda je došao hladni val (što je dovelo do općeg pada poljoprivrede), a opasnost od izumiranja od gladi pretekla stanovnike Zemlje. Stoga Lava Online igraju ćete ga imati u Africi, koja ima uvjete da podari priliku ne gasi ljudski rod, a ti - jedan od izabranika koji su pali ovdje. Samo ovdje - u nemilosrdnom svijetu post - apokalipsa - za opstanak morati boriti ne manje nasilno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more