Oznake

Laysara: Summit Kingdom

Alternativna imena:

Laysara Summit Kingdom je simulator izgradnje grada s pomalo neobičnim zadacima. Grafika u igri je negdje na sredini između realistične i crtane, ali sve izgleda izvanredno lijepo i detaljno ako dovoljno zumirate. Likovi su izraženi realistično, glazba je ugodna.

Igra ima zaplet. Za simulatore izgradnje grada to je vrlo neobično.

Morate izgraditi nove kuće za svoje ljude koji su protjerani iz nizina. Život u planinama vrlo je težak zadatak, štoviše, opasan zbog stalne opasnosti od lavina. Ali budući da su nizine okupirane od strane neprijateljskih plemena, morat ćete preuzeti misiju obnove kraljevstva Lysar među planinskim vrhovima.

Srećom, programeri su se pobrinuli da prije igranja Laysara Summit Kingdom prođete malu obuku bez koje se ne bi bilo lako naviknuti na igru.

Sljedećih vas čekaju teški izazovi:

  • Pronađite mjesto za poljoprivredu ili se pobrinite za druge načine opskrbe stanovništva hranom
  • Izgraditi dovoljno stambenih zgrada za smještaj stanovništva
  • Nabavite resurse za izgradnju zgrada i proizvodnju svega što vam je potrebno
  • Uspostavite trgovinu s drugim gradovima

Neće vam biti dosadno. U igri se stalno nešto događa i neće vam se uvijek svidjeti, ali to samo čini zanimljivijim igrati na ovaj način.

Igra je podijeljena na misije, tijekom kojih ćete morati graditi naselja na raznim planinama. Svako od brda ima svoje karakteristike, negdje se možete nahraniti samo lovom ili ribolovom u planinskim vodama. Na nekima neće biti poteškoća s preživljavanjem, ali drugi resursi će možda morati biti iskopani blizu zone ledenjaka.

Strategija opstanka i razvoja je drugačija u svakom slučaju. Ono što je savršeno funkcioniralo u prethodnom naselju u ovom može dovesti ljude do ruba smrti. U isto vrijeme, drugi će zadaci postati lakši za obavljanje naprotiv.

Osim očitih zadataka preživljavanja, pokušajte što više zaštititi naselja od lavina. U tu svrhu bit će potrebno posaditi šume na padinama, ovo je najučinkovitije sredstvo zaštite od elemenata.

Vrhunac igre je da ćete, nakon što ste uspjeli opremiti naselje i prijeći na sljedeći vrh, moći uspostaviti trgovinske odnose između tih gradova i tako nadoknaditi resurse koji nedostaju rješavanjem viška.

Ovo je teže nego što izgleda, jer za uspješnu trgovinu potrebno je izgraditi ceste između naselja, a kada cesta mora obilaziti nevjerojatno strme vrhove, udaljenost se značajno povećava. Osim toga, trgovačke karavane riskiraju da ostanu zatrpane pod snijegom.

U igri nema bitaka ni ratnika, morate se boriti isključivo s elementima koji žive u planinama. Iako su nizine naseljene neprijateljskim plemenima koja su protjerala vaš narod, nemoguće je sresti neprijatelje.

Laysara Summit Kingdom besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam platformi ili na službenoj web stranici.

Pomozite da se uništeno kraljevstvo Laysar ponovno rodi, a ljudi koji su izgubili svoje domove da povrate svoje domove! Počnite igrati odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more