Oznake

Legenda Heroes

Alternativna imena:

igre Legend of Heroes spasiti svijet.

iPlayer Legenda Heroes masivno multiplayer uloga-igranje igra u kojoj se junak će se naći u prekrasnom fantasy svijet ispunjen avanturom i opasnosti, kao i putovanja u različite gradove s brzim prijateljima. Igrač sa svojim karakterom dug put, njegov cilj će biti za spašavanje virtualni svijet od strašne zlikovaca i strašnih čudovišta, te misije da donese blagostanje i mir virtualnog svemira kroz mnoga stoljeća.

Izvanredni avanture junaka će biti jak i mudar, stjecanje iskustva i zaraditi slavu doživljava puno pravih prijatelja, obnoviti svoj ​​grad s prekrasnom dvorcu, au slobodno vrijeme krvavih bitaka s zlih sila može baviti poljoprivredom.

Igra je vrlo lijepa, joj savršeno pratiti trag grafika, svijetle boje, i naravno, igrači, uprava. To je veliki plus za besplatno browser igra, koja se neće morati preuzeti program, ali možete ići ispod jednog računa iz različitih računala.   Kako bi se u čarobni svijet igre je potreban Legenda o registraciji Heroes, pa to stvara sliku o igri i spasio sve uspjehe s daljnjim ulaza. Možete se prijaviti na dva načina, koristeći društvene mreže ili e-mail adrese.

 

 

Značajke Legenda o Heroes

Počevši igrati igru ​​Legenda Heroes korisnici će morati odrediti karakter. Na višim razinama, igrači će biti u stanju stvoriti drugih znakova, ali je izvorni autor je dao izbor između tri klase različitih spolnih znakova, morate odlučiti na jedan:

  • Strelok – okretan, tvrd, točne borac, u stanju pogoditi neprijatelja iz daljine.
  • – Warrior jaka, dobro zaštićen junaka, idealan je za blisku borbu.
  • – Mađioničar Gospodar magije uroka i napitaka. Njegove čudesne sile ne samo da može srušiti neprijatelja iz daljine, ali i uništiti neprijatelja tima, a ipak on je u stanju liječiti njegove drugove na bojnom polju.

Chem u velikom broju bitaka uključeni heroja, što je više iskustva, to mu pomaže da razviju vještine.

U igri The Legend of Heroes mogu igrati, borba s protivnicima pod kontrolom umjetne inteligencije i stvarnih igrača trenutno na mreži. Turn-based borbena sustav, korisnik može odabrati taktiku da se sa svojim likove i drugovi na bojnom polju. S rulja i šefova borbi sama odvija se automatski, ali bori se sa stvarnim protivnicima bi bilo moguće intervenirati u toku bitke.

Hero City je od samog početka u cjelini zatvoren, stoji usamljeni dvorac na stjenovitim strmim padinama planina i portal otvara put u boj zoni. Čak i za vrijeme treninga postane dostupan kovačnica, to je funkcija uspostavljanje i poboljšanje oružja, to zahtijeva ili srebra, ni dijamanti igre valutu, vrijedne alate koji se mogu kupiti za pravi novac ili zaraditi ispunjavanjem zadataka. Što je veći igrač napreduje kroz razine, više mogućnosti otvara i zgrada. Oltar omogućuje zaposliti nove heroje, trening kamp, kako bi ih jače, i sve vrste podzemnih gradnji otvara nova vrata na veliki svijet igre.

Igra Legenda Heroes unatoč činjenici da je slobodan pristup je manje od šest mjeseci, je prikupio puno navijača. Unutar virtualnog svijeta, ne samo da možete boriti sa stvarnim igračima, ali i da se prijatelji s njima, chat i pridružite ceh. Ceh pomaže da izdrže jaku i lukav neprijatelja i osvojiti gdje sama je nemoguće napraviti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more