Oznake

Lego svađe

Alternativna imena:

Lego Brawls je zabavan RPG sa svim objektima izgrađenim od LEGO kockica. Šarena 3D grafika nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a vesela glazba i visokokvalitetna glasovna gluma razveselit će svakoga.

Igra je puno zanimljivija od svojih kolega. Postoji mnogo sličnih igara, ali korištenje Lego kockica za stvaranje likova koji se mogu igrati čini ovu igru doista jedinstvenom.

Na početku će vam se pokazati kako igrati ovu igru i naučiti osnove, a onda je sve na vama.

More zabave čeka igrače:

  • Mnogo lokacija u igri s prekrasnim krajolicima i podmuklim neprijateljima
  • Sustav nagrada i postignuća koji drži igrača stalno zainteresiranim
  • Razumljiv, ali nevjerojatno napredan uređivač znakova s više od 77 bilijuna kombinacija
  • Komunikacija s drugim igračima

Naravno, glavni vrhunac igre je Lego. Zahvaljujući ovoj značajci niste ograničeni ničim osim vlastitom maštom kada je u pitanju stvaranje glavnog lika. Mnogo dana može se posvetiti stvaranju savršenog ratnika sposobnog poraziti svakog neprijatelja.

Većina likova je smiješna i to igru čini vrlo smiješnom. klaunova naoružanih oštrim oružjem, kauboja sa mitraljezima, vitezova sa borbenim kokošima. Ovdje ništa nije nemoguće.

Osvojite na svakoj od brojnih lokacija u igri, od saloona divljeg zapada do obala Barracuda Baya. Tijekom prolaza pronaći ćete nove fragmente konstruktora i druge jedinstvene nagrade.

Što duže igrate, igra će vam otvoriti više mogućnosti.

Ako ste umorni od igranja sami, nemojte se obeshrabriti. Pozovite prijatelje u igricu ili pronađite nove. Sudjelujte u zajedničkim natjecanjima i zajedno izvršavajte misije. Borite se protiv timova drugih igrača u formatu 4 na 4. Ili saznajte tko je od vas cooler tako što ćete za ovo postaviti Battle Royale stil. U ovom modu svatko će biti za sebe, a pobjednik će biti samo jedan.

Projekt je sličan kultnom Brawl Starsu, ali je zanimljiviji jer je ovdje prisutan Lego!

Igra je višeplatformska i može se igrati na raznim uređajima. Ova značajka čini igru tako privlačnom milijunima igrača.

Neki načini igre dostupni su čak i izvan mreže, većina ostalih će zahtijevati internetsku vezu.

Lego Brawls bit će jako zabavno igrati! Tradicionalno, u Lego igrama ima mnogo smiješnih scena, atmosfera je vrlo pozitivna, a čak ni poraz ne uzrujava! Glavna stvar je sama igra, a ne rezultat!

Ažuriranja objavljuju se prilično često, donoseći novi sadržaj, još više elemenata konstruktora i novih lokacija.

Lego Brawls besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji mogućnost. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj stranici. Ako želite primjerak igre dobiti jeftinije, morat ćete se strpiti i pričekati prodaju.

Instaliraj igricu i dobij nevjerojatnu priliku da udahneš život Lego figurici koju sam napraviš!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more