Oznake

Les Royaumes Renaissants

Alternativna imena: Les Royaumes Renaissants

Igre Royaumes Renaissants je besplatan, međunarodni i stvarno masivno multiplayer online igre. Nećete morati skinuti ništa - da igraju punu igru ​​u pomlađuje Britaniji potrebna samo web preglednik. Ova igra savršeno dočarava raznih žanrova i ima stratešku ulogu i zajedno s političkim komponenti.

Kad ste u Royaumes Renaissants igri, možete uroniti u ranoj renesansnoj Europi. Tvoj lik će se početi igrati skromnu ulogu u skitnica, no ako će imati upornost, ustrajnost i vještine, onda, na kraju, od vas će imati priliku za uspon u hijerarhiji i da igra značajnu ulogu u političkom životu Kraljevine.

Prije igranja Royaumes Renaissants , provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM-1GB Grafička kartica - 128 MB. Pridružite nam se u igri Royaumes Renaissants neće uzeti puno vremena i jednostavno:

1.                   Na glavnoj stranici, odaberite stavku "registraciju";

2.                   Unesite ime;

3.                   Molim vas da unesete ispravnu e-mail;

4.                   Unesite sigurnu lozinku i ponovite ga;

5.                   Odaberite "registraciju" i Royaumes Renaissants registracija je gotova.

Igra je izdana u 2004, nakon što je ubrzo postao klasik, da se tako izrazim, presedan za web igre. Game Royaumes Renaissants obilježio je mnogih nagrada, prevedena je na 25 jezika, a njegov uspjeh je jednostavno nezamislivo.

Ako ste u potrazi za krvavu bitku ili najnovijeg umjetničkog 3D, a zatim Royaumes Renaissants online će ispuniti sva vaša očekivanja . U ovoj igri, ako želite napredovati u hijerarhiji, ili da se pozicije utjecajnu osobu, onda morate pregovarati ... Game Royaumes Renaissants - to je složen i bogat igra u kojoj ljudski odnosi prije svega.

Tijekom renesanse, vi postati lutalica u novoj Europi sredinom petnaestog stoljeća, te je neophodno za napredak u društvenoj ljestvici. Svi su likovi koje ćete susresti u igri, to je tesar, pekar, čiji kruh kupiti, mlinar, koji proizvodi brašno, prodavač, koji uvozi pšenicu iz dalekih zemalja ... pa čak i gradonačelnik vašem gradu, vaši županijskih sudova ovršitelji, suci, čelnici vojske ili Kraljice Francuskoj!

Vi ćete Royaumes Renaissants igraju i shvatiti da je ovo veliki svijet, koji se proteže na cijelu Europu u 25 jezika: možete primjerice, uzeti brod prijeći Engleski kanal, a može pridružiti Osmansko Carstvo. Ali morate zapamtiti dok putujete Royaumes Renaissants online , navodi da je politička situacija koje prelaze granicu, i stoga mogu izazvati sukobe!

Ali ako su ti avanture nisu za vas, a zatim možete odabrati i miran način života. Možda bi radije nastoje zaraditi za život u igri Royaumes Renaissants , pomoću polja i uzgoj životinja ili proizvodnju rariteti za međunarodnu trgovinu ( tapiserije, lokalnih duhova, i tako itd.. .) Zašto ne otvoriti restoran ili bogatstvo u trgovini? Zahvaljujući zaradio-kapital ste dobro mogli priuštiti, primjerice, postati gradonačelnik ili samo živjeti sretan život, bez napuštanja svoje selo igru ​​Revival Britanija.

Od 2004, razvojni tim od Shoguna stalno obogaćuje svijet igre Royaumes Renaissants online trajno osnova. Navigacija, brodogradnja, medicina i bolesti, tako da su dio najnovija poboljšanja. I u 2013, novi igrači očekuju nova iznenađenja. Pridružite se sada i istraživati ​​svijet Royaumes Renaissants online , ako ste to učiniti u zube!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more