Oznake

Život je feudalni

Alternativna imena: Život iz feudala
Život je feudalni: podrijetlo feudalnog života.

Može se reći da je igra Život feudalna u mnogim aspektima slična drugim klijentima multiplayer proizvoda, ali još uvijek ima svoje jedinstvene osobine. Jedan od njih je da se igranje može nastaviti neograničeno, dugi niz godina razvijati vlastito sijedanje ili odvojeno domaćinstvo.

Tvrtka Bitbox developer, koja je prije nekoliko godina izjavila o svojim planovima za zamisao, naglasila je to. Autori su željeli predstaviti igrače potpuno jedinstvenom igračkom u kojoj je sve što je moguće bliže stvarnosti. Izbor teme srednjeg vijeka može se nazvati uspješnim. Upravo to razdoblje posebno privlači ljude svojim kompliciranim načinom života.

Stvarnost feudalizma.

Igranjem igre Život je feudalni, vjerojatno čekate neke od privilegija koje su svojstvene ovoj klasi. No, treba napomenuti da se trenutna elita i srednjovjekovni razlikuju jedni od drugih, poput ljeta i zime. Danas vladajuća klasa voli davati zapovijedi i čeka njihovo neposredno izvršenje. U davna vremena, oni su svojom radom postizali dobro. U početku nemate apsolutno ništa, a na određenom komadu neplodne zemlje morate razviti aktivno naselje. Želim jesti? Sudjelujte u poljoprivredi. I svi radovi su promišljeni do izlučivanja kamenja iz zemlje, oranja, sjetve sjemena, zalijevanja i kontrole štetočina, žetve. Onda ga treba obraditi, osloboditi se slame i brušiti u brašno. Posljednja faza je pečenje kruha. Kao rezultat toga, trebat će vam mlin za mljevenje i pekara. Ne zaboravite na alate za rad na tlu. Uostalom, potreban vam je plug, a konji mogu pomoći ubrzati rad na terenu. To dovodi do potrebe uzgoja stoke i izgradnje kovačnice za izradu potrebnih alata i ratova.

Izgradnja kuće provodi se na sličnom sustavu. Naoružani ste sjekirom, idite do najbližeg šumskog pojasa i sjeći drveće dok drvo ne bude dovoljno za izgradnju kuće ili druge građevine. Iz rude ili ugljena? Vrijeme je da pokupite pijuk i odete u rudnik. Želite li preinačiti izbornik tablice? To dovodi do ideje da je vrijeme za razmišljanje o širenju gospodarstva. Izgradite skloništa za životinje, sijte više usjeva, izgradite dodatne proizvodne zgrade. Kao što možete vidjeti, sve brige zahtijevaju mukotrpan rad. Stoga, kako bi se potreban broj odbora u trgovini, a zatim aktivirati funkciju automatske izgradnje neće raditi. Svugdje gdje trebate izravno sudjelovanje, a iz toga dolazi cijeli sustav igre.

  • Uđite u guild

Više mogućnosti

Za početak trebate preuzeti Život je feudalni i istražite mogućnosti prostora za igru.

  • Proširi resurse
  • Proizvodnja alata i oružja
  • Asimilirajte različite vještine
  • Učenje o vojnim poslovima
  • Zaštitite svoju domenu
  • Proširi teritorij
  • Istraživanje novih područja
  • Nastavite još zgrada

Odaberite vlastiti scenarij akcija koje će se usredotočiti na poboljšanje osobnih stvari ili uspostavljanje naselja pod vašim vodstvom. U tom procesu, kada ste u životu je feudalni igrati, možete voditi farmu, i kada postane dosadno u zatvorenom prostoru, pridružite ceh, i vaš život će se značajno promijeniti. Da, to će imati određeni rizik, ali će postati mnogo zanimljivije.

Tijekom igre Život je feudalni možete stvoriti vlastite postrojbe za oružane okršaje sa susjedima ili se pridružiti drugima kako biste dobili svoj dio zemljišta ili drugu dobit tijekom kampanja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more