Oznake

Život je čudan: Prave boje

Alternativna imena:

Life is Strange: True colors teško je pripisati nekom posebnom žanru. Najbliži je vjerojatno RPG ili Simulator. Igra ima odličnu grafiku, dobar glazbeni sadržaj. Lica likova su dobro animirana, što je veliki korak naprijed u odnosu na prethodne projekte ovog studija.

Igra oponaša običan život.

imat ćete

u njemu
  • Stekni nova prijateljstva
  • Pomozite drugim ljudima
  • Pokušajte razumjeti osjećaje i motive postupaka drugih
  • I još mnogo toga

Igra počinje činjenicom da se glavni lik po imenu Alex Cheyne seli živjeti sa svojim bratom, kojeg dugo nije vidjela u malom rudarskom gradu. Dosta je mlada, ima 21 godinu.

Alex se želi odmoriti od života u metropoli i baviti se glazbom. Putem susreće bratove prijatelje i ostatak grada. Uglavnom su to dobri i jednostavni ljudi, ali mnogi od njih imaju psihičkih problema, te će im Alexova pomoć dobro doći. Stvar je u tome što ona ima neku supermoć. Neobično razvijena empatija, može vidjeti nešto poput aure koja odražava emocionalno stanje osobe.

Grad živi tihim provincijskim životom. Svaki dan ponavlja prethodni. Jedina razlika je rudarska tvrtka koja se nalazi u blizini. Oni koriste usmjerene eksplozije kako bi uništili stijenu. Ali u dobroj namjeri upozorite lokalne stanovnike na ovo.

Ali jednog dana sve se promijeni kada Gabeov brat Alex umre pod misterioznim okolnostima.

Alex će morati saznati što se dogodilo i pobrinuti se da odgovorni budu kažnjeni. Usput će otkriti još jednu sposobnost, kada ljudi doživljavaju vrlo jake emocije, ona ima priliku doživjeti istu stvar i time pomoći osobi.

Ova bi igra mogla izgledati kao avantura Nancy Drew, ali nije. Zapravo, radi se o svojevrsnom simulatoru rekreacije daleko od gradske vreve. Čak i dok istražuje, glavni lik ne zaboravlja ići u kupovinu, posjećivati zabave. Uređuje svoj osobni život i čak snima pjesmu na lokalnoj radio postaji.

Ima nekoliko napetih trenutaka u igri, ali ih je malo i ne događa se ništa jezivo. Igranje Life is Strange: True colors uopće nije zastrašujuće.

Igra je uglavnom o složenosti odnosa među ljudima i činjenici da ponekad akcije mogu biti motivirane emocijama koje nisu sasvim očite.

Kao što možete razumjeti, igra je više fokusirana na djevojke, ali možda će neki dečki biti zainteresirani za kao odmor od istrebljivanja neprijatelja u čoporima u nekoj vrsti pucačine.

Gameplay u igri je mali, uglavnom se sve radnje svode na interakciju s ljudima ili stvarima na određenim lokacijama. Radnja je linearna, ali ne sasvim, odgovori u dijalozima i dalje utječu na stav drugih prema Alexu u budućnosti.

Ovdje postoje i dodatni zadaci. Nema ih mnogo, ali diverzificiraju igru ako vam iznenada dosadi.

Life is Strange: True colors besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam Trade Portalu. Igra nema visoku cijenu i ako volite ove igre, onda zaslužuje pažnju.

Počnite igrati sada i provedite nekoliko večeri uronjeni u ugodnu atmosferu provincijskog grada!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more