Oznake

Život je čudan: prije oluje

Alternativna imena: Život je čudna stvar: Prije oluje
Novi život je čudan: prije oluje.

Playeri koji su odsvirali pet epizoda "Život je čudno" (Život je nevjerojatna stvar), objavljen 2015., zasigurno će biti oduševljeni svojom poviješću. Oba proizvoda izrađena su u stilu interaktivnog kina, samo se programer promijenio. Ako prvi dio pripada francuskoj tvrtki Dontnod Entertainment, onda je igra Život čudna: Prije oluje je zamisao Amerikanaca u lice studijskog Deck Nine Games. Igračka je stvorena za takve platforme:

  • PlayStation 4
  • Microsoft Windows
  • Xbox Jedan

Uz programera postoje i druge značajne promjene. Na primjer, umjesto pet epizoda, kao u prvom dijelu, sada ih ima samo tri. Lik po imenu Chloe je govorio drugačijim glasom. Prethodno ju je izrazila Ashley Birch, koja se u ovom slučaju odlučila posvetiti scenariju. Međutim, Ashley je obećao da će osigurati da se glumica, koja je dala svoj glas heroini, drži okvira slike.

O metamorfozama parcela.

U prijevodu, nova igra zvuči kao: "Život je čudna stvar: prije oluje." To znači da nam autori šalju tri godine prije početka glavne priče. U to se vrijeme Chloe Price sastala i potom se sprijateljila s Rachel Amber.

Počnite igrati igru ​​Život je čudan: Prije Oluje, vući ćete se u vrtlog složenih znakova. Adolescentice su uvijek teško preživjeti razdoblje sazrijevanja i čini se da je sve previše teško, dvosmisleno, kontradiktorno. Traže podršku od prijatelja, i jedini način na koji uspijevaju svaki dan svladati stvarnost koja ih je zadesila.

Kada je Rachel neočekivano otkrila da njezina obitelj već dugo čuva strašnu tajnu, to je radikalno preokrenulo njezin život. Teške misli, udarci sudbine, nevolje na drugačijoj razini mogu potkopati vjeru u dobro i čovječanstvo svakoga. Posebno ih je teško oduprijeti mladima. Samo prijateljstvo s Chloe pomaže djevojci da se nosi sa situacijom, iako je i sama morala trpjeti mnogo tragedija, poput smrti njezina oca, gubitka najboljeg prijatelja i mnogih drugih događaja. Sve to ne može biti sadržano u jednoj duši i ne razbiti se. Da bi postojali i prijatelji, kako bi se što više podržavali, zamjenjujući istovremeno krhko, ali pouzdano rame.

Download Život je čudan: Prije oluje može biti od rujna 2017. Kako kažu autori projekta, ova igra utječe na društvene aspekte života svakog od nas. Postoje trenuci smrti, gubitka i patnje, ali negativnost se kompenzira manifestacijama iskrenog prijateljstva, ljubavi i naklonosti. Igra je izgrađena na svijetle emocije, i stoga ne ostavlja ravnodušnim. Chloe se pojavljuje pred nama kao prilično oštra i odlučna djevojka. Kako bi uvjerila nekoga da djeluje na određeni način, pribjegava snazi ​​argumenata, ponekad začinivši svoj govor oštrom malom riječju. Ovo možete vidjeti uskoro tako da počnete igrati Život je čudno: Prije oluje. Kao iu prvom dijelu, postoje zadaci s provedbom raznih zadataka i zagonetki. I sudjelujući u dijalogu, moguće je odabrati opcije za replike odgovora. Tako ćete razvijati alternativne stvarnosti ispaljivanjem događaja na jednoj od mogućih putova.

B Život je čudan: Prije nego što oluja dobije bonusnu epizodu "Zbogom". U njemu će igračima biti dopušteno da djeluju u ime heroina, Max Caulfield. Oni koji nisu igrali u prvom dijelu bit će zainteresirani znati da je to Chloeina djevojka, s kojom je bila upoznata prije susreta s Rachel Amber. Max je imao talent za upravljanje vremenom, ali želeći ispraviti nevolje iz prošlosti, gotovo je povrijedila sadašnjost i budućnost.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more