Oznake

Liga anđela 3

Alternativna imena: Liga anđela 3
Igra Liga anđela 3 treba nastaviti12

Ljubitelji fantastične avanture kroz čarobnu zemlju Elysium rado objavljuju nastavak. Igra League of Angels 3 postala je treći dio veličanstvenog šarenog projekta, u kojem je suočavanje anđela i zmajeva nemilosrdno. GTarcade, nadahnut uspjehom prethodnog rada, dodatno je poboljšao grafiku i učinio zaplet raznolikijim. Sada je slika postala potpuno voluminozna, i to je glavna vanjska odlika proizvoda. Da bi pomogli anđelima da obrane svoje zemlje pred mračnim silama, igrači trebaju League of Angels 3 registraciju ili prijavu putem društvene mreže.

U svijetu magije i čarobnjaštva

Gameri imaju priliku zaroniti u vrtuljak izvanrednih događaja, omogućujući vam da zaboravite obične. Počevši s League of Angels 3 za igranje, vraćate se u vrijeme kako biste pronašli desetak čarobnih artefakata i upotrijebili ih za uništavanje hordi zmajeva. U ovom trenutku, zlo je dobilo prioritet, uskrsnuo je Baleriju najsvetijeg i najsnažnijeg zmaja. Ako odgodite s izvršavanjem zadatka, zli duhovi moći će izgraditi snagu i tada ništa neće moći zaustaviti pad slavnog Elysium-a. Svaki od 12 elemenata oružja pouzdano se čuva u različitim vremenskim razdobljima. Preuzimajući ulogu ratnika svjetlosti, morate posjetiti svaki od njih i pobijediti u svakoj bitci da biste dobili sljedeći trofej.

Herojev trnovit put

Igrajte igru u200bu200bLeague of Angels 3 na mreži, svoju svetu misiju. Od 30 znakova odaberite svoje i neprestano ga poboljšavajte novim vještinama. Usput, ovdje možete svog ratnika iz mađioničara lako pretvoriti u tenk, strijelac ili neko drugi. Samo promijenite parametre u njegovim postavkama, a izlaz će dobiti potpuno ažuriranu borbenu jedinicu. Ovo je prikladno, jer možete prilagoditi heroja za nadolazeću bitku, na temelju slijedećih uvjeta. Odgovorno pristupite stvaranju izgleda, jer svaki detalj daje neke sposobnosti. Asortiman je prilično velik: krila, oružje, uniforme. Postoje i nosači koje treba ukrotiti. Dobivanje pomoćnika, pobjeda u borbama i dovršavanje zadataka postat će mnogo lakši.

Putujući svijetom, vidjet ćete mnoge poznate lokacije zajedno s novim. Od nadolazećih susreta ne biste trebali očekivati u200bu200biznenađenje, ponekad se nađu horde neprijatelja, ponekad prijateljske jedinice sa zadacima. Odbijanje izvršavanja zadataka ne preporučuje se, jer se za njih dodjeljuju bodovi iskustva i možete dobiti koristan artefakt. Ako ste upoznati s prva dva dijela rotacionog MMORPG-a, koji se zasniva na potezu, sigurno ćete osjetiti da su neprijatelji u League of Angels 3 iPlayeru postali okrutniji i zamrliji. Sada, da biste se nosili sa sljedećim zadatkom, trebate potrošiti mnogo više napora, ali nagrada će biti slađa.

Među ostalim inovacijama: 10.0003

  • poboljšana 3D grafika
  • Više zabavne avanture
  • Žestoke bitke
  • Kontinuirani razvoj herojskih vještina
  • Nastanak novih teritorija

Što se tiče bitaka, igra League of Angels ostala je vjerna žanrovskom pravcu i ovdje je teško pronaći nešto novo. Ulogu igra usklađivanje snaga i napumpavanje ratnika. Također, strašne tamnice i veličanstveni hramovi, labirinti i arene nisu nestali. Možete se natjecati s pravim igračima ili obratiti više pažnje na PvE bitke. Čekaju vas uzbudljivi načini prolaza u kojima odjednom sudjeluje nekoliko igrača, ali samo elita će dobiti trofej.

Potop u čarobni svijet bit će zanimljiv i početnicima i iskusnim igračima. Oboje će biti ugodno iznenađeni okolnom ljepotom, koju treba zaštititi od bijesnog zla.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more