Oznake

Light & Darkness

Alternativna imena: Svjetlo i tama, LD

Za one koji su osvojili svijet «Lineage» i nostalgičan, ponuditi za susret s igrom svjetla i tame online - browser RPG, ne puno slabije od svog pretka. Online igra svjetlosti i tame - to je nevjerojatna djelo grafički dizajneri, kvalitete animacije, veliki zacrtan mira i fantastične slike. Kako bi se u ovoj priči, poduzeti prvi korak - registrirajte. Pridružite nam se u igri svjetla i tame obično prolazi bez zamršene stvari - naziv (njegov vlastiti, a zatim se s lika), e-mail adresa, lozinki i potvrdite ga, ili ne pretplatiti na newsletter, dogovor korisničkom. Svi su oni? Da li registracija Svjetlo i Tama - u džepu. Sada ostaje čekati pismu s aktiviranja računa, potvrđuju to i pobrinite se da vaše svjetlo i tama u online registracije bio uspješan.

Prvi korak, prije nego što počnete igrati igru ​​online svjetla i tame, je odabrati poslužitelj, koji će biti izrađen od strane svog karaktera. To se obično naziva dva svijeta - Thor i Ares. Thor na poslužitelju djeluje standardne PvP. Ovdje ćete biti u mogućnosti da se ostvari u borbama i bitkama što su čudovišta i drugih igrača. Zanimljivo, kada je takvo dopuštenje da vas napadnu ne trebaju, pa budite spremni za munje napada, i pripremite se za njih. Sama dobar show - a vi ćete cijeniti ne samo saveznike, ali i rivala (dodati bodove na svoje borbene vještine). Ako idete igrati u svjetlo i tamu na server Ares, što će biti zaštićen od bilo kakvih iznenađenja - ima mjesta samo za određeno razumiju u duelima i bitkama, bez spontanosti neprijateljem, iako se također invalide prisutni. Pa i druge nijanse - na primjer, moguće je sklopiti pakt s istim istog protivnika, da bi uništio neprijateljske neutralne (čudovišta).

Definirano server, i da bi bilo dobro da se stvori karakter. U svjetlosti i tame može igrati za Warriorsa, lopovi, trgovci, strijelci, svećenika i čarobnjaka. Odabir klase, bit ćete preusmjereni na pripadajućem mjestu, i početi iz "Kronike" svog heroja. Prolazeći novu razinu, neće zaraditi bodove za poboljšanje osobne karakteristike junaka - agilnost i izdržljivost, snagu i inteligenciju, sreću i vještinu. Dodavanje u svoje novčane rezerve, ići za oružje i opremu u gradu, ima li trgovci i "dobar štit" ponuda, a "loše tenisice" može nagraditi.

Svjetlo i Tama igra online je jednostavno vrvi priča zadataka, a tu su čak i neke koje su posebno dizajnirane za određenu klasu karaktera, koja je posebno popularna među onima koji su se obvezao igrati igru ​​online Svjetlo i Tama. Problemi TK igra pitati ne-player znakove, a način na koji su brz i oproštajne riječi darovati.

Mraka i online igre, "pokriva" ogroman prostor - Karta područja odvija se na 15-og m. milja. Postoji veliki broj mjesta, ali potez među njima nije lako. Ako ste bogati heroj, a zatim kroz posebne portala izbaviti brzo i udobno, ali ako s kovanicama teško onda ići na dugo putovanje na nosače ili plivanje s drugim junacima koji su organizirani klan, na primjer.

Također u svjetla i tame može igrati, zauzeti neutralan stav - žetvu, naučiti zanat. I sve to se događa vrlo realno, ako žetve - kako je u pravo vrijeme, ako borave, pa noću (igra ima dan i noć) i mnogi drugi detalji koji stvaraju prekrasan ugođaj, šareni i mami za igrača.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more